Menu
Familieliv / Teknologi

Lørdagsbrush og shopping

Det har været en rigtig hyggelig lørdagformiddag. Søren og jeg besluttede os for at snuppe en omgang brunch i Odense kombineret med lidt shopping. Brunchen blev indtaget på Frank A, for ligesom at prøve noget andet end de 4-5 steder vi plejer at bruge til vores brunsdates.

Jeg kan godt lide at komme på Frank A, men mest når det er sommer og jeg kan sidde udenfor og få en kølig drink. I dag satte vi os ond, da jeg ikke havde mod på at sidde ude med min næsten overståede forklelse og helt ærligt, så er det altså stadig ikke helt varmt. 😉

Brunchen var god og der var et pænt udvalg på terlerkenen, men der var ikke brød nok og der blev ikke automatisk fyldt op, så vi måtte faktisk vede om mere brød hele to gange. Sløvt. Hyggelig var de store lokaler heller ikke, men det er jo en smagssag. Jeg kunne dog godt lide at der var god plads mellem bordene. For der er altså nogle steder hvor man næsten sidder på skødet af dem ved nabobordet og det er sgu heller ikke fedt.

Efter at maverne var blevet fyldt, smuttede vi en tur igennem gågaderne og jeg fandt faktisk en yndig hvid let og sommerlig busseronne med en hæklet topstykke. Den er jeg sikker på jeg kommer til at bruge rigtigt meget her i den kommende sommer.

Derefter måtte Matas også lige besøges, for jeg manglede et par basisvarer i mit skab. Nu er der fyldt op og jeg kan vente et par måneder inden jeg behøver at finde en Matas igen. 🙂

Vel hjemme, vil jeg ud og forbrænde lidt af brunchen med lidt have arbejde. Det er faktisk ved at springe ud derude, og inden længer vælter det hele frem. Det er en dejlig tid lige nu og den bliver kun bedre og bedre de næste måneder. 🙂

0

4 kommentar

 • Therese
  9. april 2011 at 16:02

  Jeg elsker busseronen ! Tør man spørge om det er fra en butik der måske også kunne findes herinde et sted?

  Fortsat rigtig god lørdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. april 2011 at 19:45

   @Therese: Jeg kan ikke huske butikkens navn, men busseronnen er fra ONLY så den må kunne findes i KBH osse. 🙂

   Ha’ en skøn aften. 🙂

   Reply
 • Rejen
  9. april 2011 at 18:07

  En hyggelig lørdag formiddag og så du har måske fået gjort græsset lidt kortere…;-D..Som Therese siger den er sk… sød…og det er en dejlig tid vi går i møde…;-D god lørdag aften til dig..

  Reply
  • Catarina
   9. april 2011 at 19:46

   @Rejen: Det har i sandhed været en dejlig lørdag. Og ja, græsset er blevet kortere og jeg har fået ordnet lidt andre småting i have osse – så nu er den snart klar til at blive indtaget sådan for alvor. 😀

   Reply

Skriv en kommentar