Menu
Hos os / Teknologi

Lørdagsbrush og shopping

Det har været en rigtig hyggelig lørdagformiddag. Søren og jeg besluttede os for at snuppe en omgang brunch i Odense kombineret med lidt shopping. Brunchen blev indtaget på Frank A, for ligesom at prøve noget andet end de 4-5 steder vi plejer at bruge til vores brunsdates.

Jeg kan godt lide at komme på Frank A, men mest når det er sommer og jeg kan sidde udenfor og få en kølig drink. I dag satte vi os ond, da jeg ikke havde mod på at sidde ude med min næsten overståede forklelse og helt ærligt, så er det altså stadig ikke helt varmt. 😉

Brunchen var god og der var et pænt udvalg på terlerkenen, men der var ikke brød nok og der blev ikke automatisk fyldt op, så vi måtte faktisk vede om mere brød hele to gange. Sløvt. Hyggelig var de store lokaler heller ikke, men det er jo en smagssag. Jeg kunne dog godt lide at der var god plads mellem bordene. For der er altså nogle steder hvor man næsten sidder på skødet af dem ved nabobordet og det er sgu heller ikke fedt.

Efter at maverne var blevet fyldt, smuttede vi en tur igennem gågaderne og jeg fandt faktisk en yndig hvid let og sommerlig busseronne med en hæklet topstykke. Den er jeg sikker på jeg kommer til at bruge rigtigt meget her i den kommende sommer.

Derefter måtte Matas også lige besøges, for jeg manglede et par basisvarer i mit skab. Nu er der fyldt op og jeg kan vente et par måneder inden jeg behøver at finde en Matas igen. 🙂

Vel hjemme, vil jeg ud og forbrænde lidt af brunchen med lidt have arbejde. Det er faktisk ved at springe ud derude, og inden længer vælter det hele frem. Det er en dejlig tid lige nu og den bliver kun bedre og bedre de næste måneder. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    9. april 2011 at 19:45