Dyr dame

11. april 2011

Under mit skrivebord ligger nu min nye computer og venter på at IT-gutten Morten kommer forbi i morgen og får den op og køre (ikke fordi jeg ikke selv kan – men sådan er politikken) Det er én med masser af saft og kraft i, én som kan håndtere de programmer jeg bruger og kommer til at bruge. Jeg glæder mig, for jeg kan godt mærke, at den jeg har er en smule sløv og ikke helt er lige så hurtig som mig. 😆 Jeg er vist ikke en helt billig dame for firmaet…. men heller ikke det er vist noget nyt. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 11. april 2011 at 10:42

  Hvor bliver det dejligt, at få mere motorkraft under hjelmen – jeg kender godt det der med, at man skal vente på den rette person, selvom man selv kan… tiden kan godt være lidt lang.

  • Reply Catarina 11. april 2011 at 19:11

   @Helle K.: Det bliver så fedt – bare træls at den har ligget der hele dagen. 😉 Men imorgen går det løs og jeg glæder mig. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.