Menu
Dagligdagen

Dyr dame

Under mit skrivebord ligger nu min nye computer og venter på at IT-gutten Morten kommer forbi i morgen og får den op og køre (ikke fordi jeg ikke selv kan – men sådan er politikken) Det er én med masser af saft og kraft i, én som kan håndtere de programmer jeg bruger og kommer til at bruge. Jeg glæder mig, for jeg kan godt mærke, at den jeg har er en smule sløv og ikke helt er lige så hurtig som mig. 😆 Jeg er vist ikke en helt billig dame for firmaet…. men heller ikke det er vist noget nyt. 😉

2 kommentar

 • Helle K.
  11. april 2011 at 10:42

  Hvor bliver det dejligt, at få mere motorkraft under hjelmen – jeg kender godt det der med, at man skal vente på den rette person, selvom man selv kan… tiden kan godt være lidt lang.

  Reply
  • Catarina
   11. april 2011 at 19:11

   @Helle K.: Det bliver så fedt – bare træls at den har ligget der hele dagen. 😉 Men imorgen går det løs og jeg glæder mig. 😀

   Reply

Skriv en kommentar