Menu
Hverdagen

Makrosjov 9 – mit bidrag

Ugens makrosjov, er med et tema som jo bliver bestemt af forige uges vinder. Og da jeg var den heldige vinder af æren og bestemmeretten, har jeg bestemt, at temaet for ugen her skal være FRUGT. Frugt i alle sammenhæng og jeg havde allerede et billede af mit billede i hovedet. jeg skulle så bare havde det billede omsat til rigtigt billede. Resultatet blev lige som jeg ville have det, og kan ses her nede for.

Se flere makrobilleder her, hvor du også selv kan deltage i legen, samt fra i morgen kl. 10:00, stemme om ugens makrobillede. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

37 Kommentar

  • Catarina
    11. april 2011 at 19:09