Klummergøj

12. april 2011

Ja, det er altså mig. Jeg har skrevet i Makrosjov 9 at afstemningen startede i dag kl. 10:00, men jeg havde taget fejl af datoerne og først sat afstemningen til fra i morgen af. 😳 Efter at have fået en lille høflig mail, har jeg nu fået rettet linket til og da I ikke skal føle jeg snydt for timer, så er timerne lagt til i den anden ende, sådan at der kan stemmes indtil i morgen aften kl. 20:00.

Så hvi du endnu ikke har stemt på dit favorit billede, så smut ned og gør det og husk ALLE kan stemme, også selvom I ikke selv deltager i legen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Laila 12. april 2011 at 18:17

  Hej Catarina

  Ville bare lige sige at jeg har svaret på din kommentar på min blog.. Det er en misforståelse jeg helst ikke vil have siddende på mig! :o)

  Kh Laila

  • Reply Catarina 12. april 2011 at 18:30

   @Laila: Har lige være forbi (og kommenteret) og så forstå jeg bedre – var helt ked af det på Jonatans vegne. 🙂 Godt det var en misforståelse. 🙂

   HA’ en skøn aften ikke. 🙂

 • Reply Pernille 12. april 2011 at 19:31

  Nåh.. Derfor. Jeg nåede lige en smule undren 🙂

  • Reply Catarina 12. april 2011 at 21:02

   @Pernille: Ja, eg ved ikke lige hvad jeg tænkte på da jeg lavede denne omgang makroleg. Men godt jeg fik det rettet i tide…næsten. 😉

 • Reply Laila 12. april 2011 at 22:19

  Det er helt ok, Catarina.. :o) Tak for omsorgen!

  • Reply Catarina 13. april 2011 at 06:24

   @Laila: 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.