Menu
Hverdagen

Græsenke

.. ja det er hvad jeg er indtil natten til lørdag. Søren er taget et smut til Paris, hvor det allerede er forår. Jeg tror dog ikke det bliver til meget nydelse, da det er i arbejdsøjemed at han er der. Så sønnike og jeg skal hygge alene, men det har vi jo prøvet så mange gange før, så det er ikke noget nyt.

0

2 kommentar

 • FruE
  13. april 2011 at 21:29

  Alenetid kan være dejligt, også selv om man nyder hinandens selskab. Og mht. oplevelser, så er det vist sjælendt, at man ser andet et lufthavn, hotel og det sted man er på besøg.

  Hyg dig/jer…

  Reply
  • Catarina
   14. april 2011 at 06:34

   @FruE: Søren nåede (ligeson jeg også altid nåede en løbetur når jeg rejste med firmaet) en lille gåtur, hvor han nød at træene var sprunget ud og kirsebærtræerne stod i fuld flor. Så jeg tror mest det er op til én selv lige at få bevæget sig uden for hotellet. 🙂

   Sønnike og jeg hyggede os med en tur på Jensens Bøfhus ved Skovsøen. 🙂

   Ha´en dejlig dag.

   Reply

Skriv en kommentar