Menu
Teknologi

Bag om billedet

Der var et par stykker af jer der gerne ville vide hvordan jeg har lavet billedet her, så her kommer en kort beskrivelse og et billede, for billeder siger mere end 1000 ord.

I vasen havde jeg danskvand, da det gav nogle fine bobler og dem ville jeg have med på billedet. Alm. vand gir’ også bogler, men jeg vidste ikke hvor længe de ville holde, så derfor danskvand. De 2 fash havde jeg placeret nederst i vasen, for at få lyset nedefra og op og for at der ikke skulle komme nogen spejling eller reflekser, lagde jeg også en sort bageplade over øverst, kunne nemlig ikke mørklægge køkkenet, det ville nemlig havde være bedst.


~Der er sneget sig en lille fejl ind på billedet – mine Cactus trickers sad ikke på mine flsh, de blev udløst af kameraets flash. Havde lige glemt at pille dem af da jeg lavede rekonstruktionen. Tak fordi du påpegede det Jesper 🙂

Kameraet var sat på:
• Program Manuel
• Manuel fokus
• f/13
• 1/2000 sec.
• ISO 200

Flashne sat på:
• Manuel
• 1/64 udladning

I alt tog det, med opstilling og prøveskud, omkring 45 minutter at tage billedet. Men det var tiden værd og sådan har jeg gjort med en del billeder. 🙂 Læste engang dette:

Stop taking pictures, start creating images.

Den sætning overholder jeg ikke til hverdag, overhovedet, men nogle gange er den værd at have i baghovedet. 🙂

9 kommentar

  • Catarina
    15. april 2011 at 06:02