Menu
Hverdagen

Mine fredage

Jeg elsker mine fredage. For det første fordi et er fredag og dermed weekend, men også fordi det er den dag jeg rammer matriklen her ved middagsti og dermed har oseaner af tid. Indtil nu, har jeg gået og nusset rundt ude i haven, nydt det fantastiske gode vejr og kikket på alle planterne som er ved at grønnes samt fået ordnet lidt hist og pist. Bl.a har jeg vandet noget af græsplænen/mosplænen med MosFri fra mit arbejde – jeg skal jo se hvordan det virker.

Og tænk, mine ny-plantede anemoner har fået masser af små knopper og den ene er allerede sprunget ud. Ahh, mine fredage. 🙂

0

2 kommentar

 • Anette
  15. april 2011 at 16:23

  Fredag er en skøn dag. Jeg holder påskeferie (fra i går) det er skønt. Nyd din weekend.

  Reply
  • Catarina
   15. april 2011 at 17:05

   @Anette: Tak og god ferie. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar