Mine fredage

15. april 2011

Jeg elsker mine fredage. For det første fordi et er fredag og dermed weekend, men også fordi det er den dag jeg rammer matriklen her ved middagsti og dermed har oseaner af tid. Indtil nu, har jeg gået og nusset rundt ude i haven, nydt det fantastiske gode vejr og kikket på alle planterne som er ved at grønnes samt fået ordnet lidt hist og pist. Bl.a har jeg vandet noget af græsplænen/mosplænen med MosFri fra mit arbejde – jeg skal jo se hvordan det virker.

Og tænk, mine ny-plantede anemoner har fået masser af små knopper og den ene er allerede sprunget ud. Ahh, mine fredage. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anette 15. april 2011 at 16:23

  Fredag er en skøn dag. Jeg holder påskeferie (fra i går) det er skønt. Nyd din weekend.

  • Reply Catarina 15. april 2011 at 17:05

   @Anette: Tak og god ferie. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.