ABC scandinavia #X

17. april 2011

X står for X-factor. Jeg så den aller første udsendelse der blev sendt her i DK og det var mere end rigeligt for mig. Siden har jeg holdt mig langt væk fra alle programmer som bare lugter en smule i retning af “15 minutes of fame”.

Se flere ABC scandinavia her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Rejen 17. april 2011 at 08:23

  Jeg må indrømme at det også noget jeg springer gladeligt over, de programmer hvor man kan blive kendt eller gør alt for at blive kendt…Godt valg for X…;-D

  • Reply Catarina 17. april 2011 at 09:08

   @Rejen: Tak skal du have. 🙂 Jeg synes i det hel taget at dansk tv er en ret så tynd kop te, men det er en helt anden snak. 🙂

   Ha’ en god solskins søndag. 🙂

 • Reply Per 17. april 2011 at 09:14

  Ha! så har du alligevel set én X-factor mere end jeg har 😉

  • Reply Catarina 17. april 2011 at 09:28

   @Per: Jeg så den ikke til ende – men jeg så den udelukkende af den grund, at jeg så kan tillade mig at “rakke ned på den”. 😆

 • Reply Lotteriet 17. april 2011 at 11:55

  Livet er for kort og godt til talentløse talentshows!!! Mit er i hvert fald! :O)
  Helt rart at finde flere der er enige med mig! Der bliver brugt meget tid i kantinen på mit arbejde med at snakke om de shows..

  • Reply Catarina 17. april 2011 at 12:08

   @Lotteriet: Det er lige hvad det er. Der hvor jeg arbejde før, blev der også brugt meget tid på det i middagspausen og på andre tider af arbejdsdagen. Det gør der heldigvis ikke der hvor jeg er nu. 😀

   Ha’ en dejlig søndag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.