Menu
Hverdagslivet...

Mandag dejligtst

Familien holder ferie og nyder den langsomme morgen – teenageren er dog slet ikke vågen endnu, tror faktisk osse han først gik i seng omkring tretiden. Jeg snupper lige tre dages arbejde inden jeg holder påskeferie og det er helt ok med mig – jeg er jo først lige begyndt at arbejde igen. I dag snupper jeg dog ikke bilen, nej jeg har bestemt at cyklen skal luftes, osse selvom der er rigtig mange bakker, så er der faktisk ikke ret langt til job. Jeg har faktisk kun omkring de 13 km og det er jo ikke noget at snakke om, når vejret er så smukt som i dag.

Uhmm, det bliver en god dag med sol på næsen og det hele. 8)


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Pernille
  18. april 2011 at 08:35

  Det er også lækkert at cykle 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. april 2011 at 18:23

   @Pernille: Det er det nemlig. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  18. april 2011 at 12:37

  Vejret er også dejligt her hos os 🙂 Håndværkeren arbejder mand., tirs. og onsdag, men så holder han også 5 dage fri – ligesom du 🙂
  Jeg har gået tur med hunden, jeg er altså bedst til solskin 😉

  SVAR
  • Catarina
   18. april 2011 at 18:24

   @Helle K.: Det bliver dejligt når håndværkeren også får påskeferie, jeg glæder mig til min, men synes stadig det er helt ok at jeg skal afsted de næste par dage, nyder jo mit nye arbejde. 🙂

   SVAR
 • kim
  18. april 2011 at 16:31

  Skrev du så lige 13 km?
  Ja, det tror jeg vist nok at du gjorde!
  Respekt 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. april 2011 at 18:24

   @kim: Ja, jeg havde så lige regnet forkert, så det rent faktisk er lidt mere end 14, men en km. fra eller til. 😀 Det var en fed tur og jeg glæder mig til morgendagens tur. 🙂

   SVAR
 • Therese
  18. april 2011 at 17:04

  Jeg har også cyklet rundt i dag, i det dejligste solskinsvejr. Så skønt 🙂

  Rigtig god mandag til dig, Catatarina.

  SVAR
  • Catarina
   18. april 2011 at 18:26

   @Therese: Det er rigtigt fedt. Da vi boede i Odense cyklede jeg rigtig meget og da sønnike var lille havde jeg den bedste cykelvogn til han. En Winther Dolphin – fuck den var vi glade for og det var kun fordi han blev for stor at den blev solgt videre. 😀

   Også en god mandag til dig og kjærsten samt spunken. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar