Hvad sker der lige

21. april 2011

Vågnede kl. 6 med en svimmelhed der ville gøre enhver brandert misundelig og nu 3 timer efter er den slet ikke aftaget. Jeg er ski ærlig tal ved at være lidt træt at skrante. Nu har jeg i 3 uger små-døjet med forkølelse og hoste i mere eller mindre grad og nu gider jeg faktisk ikke mere. Søren har servet morgeneen ved sengen og mit største problem er, at jeg skal sidde op for at drikke den – det er sgu ikke godt. Pisosse. 🙁

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

15 kommentarer

 • Reply yt 21. april 2011 at 10:27

  Øv, hvor ærgeligt og træls ;(
  Måske du skulle kontakte en læge.

  Håber du frisk inden så længe igen,
  så du kan nyde den dejlige dag.

  Yt.

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:01

   @yt: I dag går det en smule bedre og hvis bare det går den vej, så er der håb. 😀

 • Reply Olines 21. april 2011 at 10:46

  Hmhm, det lyder da ikke godt. Jeg håber du finder retningen og stabiliteten i dagens løb? God bedring.

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:02

   @Olines: Ja, det håber jeg også – men i dag går det lidt bedre og jeg kan i det mindste sidde op, mere end i går. 🙂

 • Reply FruE 21. april 2011 at 11:50

  Balancen kan nemt rammes når man er forkølet. Tænker også, at hvis du har det sådan i morgen bør du nok få checket det. God bedring. Håber det er hurtigt overstået.

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:04

   @FruE: Jeg tror måske det er noget af det der driller. Håber dog snart at det går over, for det er bestemt ikke en behagelig tilstand at være i. 🙁

 • Reply Therese 21. april 2011 at 12:19

  Æv, hvor træls. Rigtig god bedring, Catarina. Håber du er friskere senere på dagen.

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:04

   @Therese: Tak skal du have – håber også jeg snart er helt over det hersens snotteri.

 • Reply Rejen 21. april 2011 at 18:06

  Øv sikke da noget møg, håber virkelig du får det bedre..God bedring, søde..;-D

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:05

   @Rejen: Tak skal du have, det går en mule fremad. Knus 🙂

 • Reply Jens 22. april 2011 at 14:23

  Det lyder ikke særlig rart…. rigtig god bedring! 😀

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:05

   @Jens: Mange tak skal du have Jens – nej det er heller ikke rart og jeg håber virkelig det snart går over. 🙂

 • Reply Anne F 22. april 2011 at 17:59

  Et par uger med sygdom, det er ikke ok, du må tjekkes hos lægen. Håber at du finder løsningen. Allergi? Det er jo tiden med det skidt. God bedring og forhåbentlig god påske.

  • Reply Catarina 22. april 2011 at 19:12

   @Anne F: Nej, jeg skulle nok have holdt mig derhjemme, men med start på et nyt job er det bare ikke noget jeg gør. Jeg tror ikke det er allergi, men det kunne være jeg skulle få tjekket det på et tidspunkt.

   Mange tak for de gode ønsker og du og dine må også have en god påske. 🙂

 • Reply Så klar | Catarina.dk 26. april 2011 at 06:53

  […] dejlig omgang fridage, som for mit vedkommende godt nok startede med en aflyst Københavnertur pga. svimmelhed (sendte alle drengene og afsted, og plejede mig selv), bliver det dejligt igen at gå ind af den […]

 • Skriv gerne en kommentar