Hjernens tilstedeværelse

28. april 2011

Woopsi – tændte for pc’en og opdagede at der var 6 vigtige opdateringer der ventede og ydermere var der også opdatering af WordPress. Nu er maskinrummet til bloggen her oppe på nyeste version (WordPress 3.1.2) og skal lige genstartes for at være klar, det får den så lov til når jeg skal have lidt farvelade i ansigtet. Godmorgen til en morgen som allerede tidligt krævede min hjernes tilstedeværelse. Er sikker på at resten af dagen bliver lige så, for møder venter forude og beslutninger skal tages.

Rigtig god torsdag derude – var skisme lige ved at skrive onsdag, men det er jo allerede torsdag. Som tiden dog flyver. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply