Hjernens tilstedeværelse

28. april 2011

Woopsi – tændte for pc’en og opdagede at der var 6 vigtige opdateringer der ventede og ydermere var der også opdatering af WordPress. Nu er maskinrummet til bloggen her oppe på nyeste version (WordPress 3.1.2) og skal lige genstartes for at være klar, det får den så lov til når jeg skal have lidt farvelade i ansigtet. Godmorgen til en morgen som allerede tidligt krævede min hjernes tilstedeværelse. Er sikker på at resten af dagen bliver lige så, for møder venter forude og beslutninger skal tages.

Rigtig god torsdag derude – var skisme lige ved at skrive onsdag, men det er jo allerede torsdag. Som tiden dog flyver. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar