Menu
Dagligdagen / Familieliv

Landet, for en time siden

..og er nu ved at finde mit hoved igen. Dagen har været fyldt med nye produkter, vinterkatalog, telefoner og meget andet. Jeg må indrømme at jeg, slukkede for radioen da jeg trillede hjemad. Min sædvanelig P2 summen, blev erstattet af stilhed. Jeg trængte ganske enkelt til stilhed. Vel hjemme hilste jeg lige på resten af familien, inden jeg kastede mig over vasketøjet, som er sådan en ting jeg kan lave uden brug af hjerneceller og det hele kan foregå i mit eget tempo. Og vejret her ude i det fri er jo fabelagtigt, og bare det at sidde her på terrassen og nyde, er balsam for de små grå.

Nu kommer teen – serveret af min dejlige mand. Ahh. 8)

0

4 kommentar

 • Helle K.
  28. april 2011 at 19:02

  Nyd din the – jeg kan jo se på fb, at du er løbet igen 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. april 2011 at 06:27

   @Helle K.: Tak skal du have – den blev nydt. Ja, eg havde en aftale med en veninde og sikke en skøn aftale. 🙂

   Reply
 • Gitte - RAV OG KRAT
  28. april 2011 at 20:18

  Kender godt til det med at holde af de små ting. Elsker musik, men er ligeså stor nyder af stilhed under bilkørsel. I dette skønne vejr, er der ikke noget bedre end at tage en powernap i haven og lade batterierne op.

  Glæder mig til at følge din blog.

  Hilsen Gitte

  Reply
  • Catarina
   29. april 2011 at 06:28

   @Gitte – RAV OG KRAT: Velkommen til siden har – dejligt med nye læsere. 🙂

   Ja, stilhed er altså bare tiltrængt nogle gange og den er slet ikke så værst. 🙂

   Ha’ en god dag.

   Reply

Skriv en kommentar