Menu
Familieliv / Livet

Landet, for en time siden

..og er nu ved at finde mit hoved igen. Dagen har været fyldt med nye produkter, vinterkatalog, telefoner og meget andet. Jeg må indrømme at jeg, slukkede for radioen da jeg trillede hjemad. Min sædvanelig P2 summen, blev erstattet af stilhed. Jeg trængte ganske enkelt til stilhed. Vel hjemme hilste jeg lige på resten af familien, inden jeg kastede mig over vasketøjet, som er sådan en ting jeg kan lave uden brug af hjerneceller og det hele kan foregå i mit eget tempo. Og vejret her ude i det fri er jo fabelagtigt, og bare det at sidde her på terrassen og nyde, er balsam for de små grå.

Nu kommer teen – serveret af min dejlige mand. Ahh. 8)

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    29. april 2011 at 06:27