Landet, for en time siden

28. april 2011

..og er nu ved at finde mit hoved igen. Dagen har været fyldt med nye produkter, vinterkatalog, telefoner og meget andet. Jeg må indrømme at jeg, slukkede for radioen da jeg trillede hjemad. Min sædvanelig P2 summen, blev erstattet af stilhed. Jeg trængte ganske enkelt til stilhed. Vel hjemme hilste jeg lige på resten af familien, inden jeg kastede mig over vasketøjet, som er sådan en ting jeg kan lave uden brug af hjerneceller og det hele kan foregå i mit eget tempo. Og vejret her ude i det fri er jo fabelagtigt, og bare det at sidde her på terrassen og nyde, er balsam for de små grå.

Nu kommer teen – serveret af min dejlige mand. Ahh. 8)

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 28. april 2011 at 19:02

  Nyd din the – jeg kan jo se på fb, at du er løbet igen 🙂

  • Reply Catarina 29. april 2011 at 06:27

   @Helle K.: Tak skal du have – den blev nydt. Ja, eg havde en aftale med en veninde og sikke en skøn aftale. 🙂

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 28. april 2011 at 20:18

  Kender godt til det med at holde af de små ting. Elsker musik, men er ligeså stor nyder af stilhed under bilkørsel. I dette skønne vejr, er der ikke noget bedre end at tage en powernap i haven og lade batterierne op.

  Glæder mig til at følge din blog.

  Hilsen Gitte

  • Reply Catarina 29. april 2011 at 06:28

   @Gitte – RAV OG KRAT: Velkommen til siden har – dejligt med nye læsere. 🙂

   Ja, stilhed er altså bare tiltrængt nogle gange og den er slet ikke så værst. 🙂

   Ha’ en god dag.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.