Menu
Teknologi

Weekend med LAN

Denne weekend er der dømt lan på OTG og Christian har sammen med 5-6 gutter fra klassen købt billet til arrangementet som kører indtil på søndag. Indimellem er der forskellige konkurrencer, hvor diverse sponsorer har stillet præmier i udsigt. Sønnike og et par fra klassen deltager i et par af konkurrencerne, men om det lige er den med hvem der kan drikke mest Cocio eller en af spille-konkurrencer, det nåede jeg ikke af finde ud af.

Jeg kørte ham og alt hans happengut ind til skolen og der var meget. Det var lige før jeg var nød til at hjælpe ham ind, hvis det ikke lige var fordi det ville være for pinligt. Ud over PC’en, diverse kabler og forlængerledninger, havde han jo også en sovepose, liggeunderlag, rygsæk med lidt ekstra tøj og toilettaske samt aftensmaden til i aften, nemlig en friskbagt pizza fra vores lokale pizzabageri og sodavand. Men vi fik bundet soveposen og liggeunderlaget sammen og med pc’en på ryggen, kunne han have den ekstra taske, liggeunderlaget og soveposen i én hånd og dermed havde han en hånd fri til sodavang og pizza’en.

Jeg er helt sikker på at de får nogle fantastiske døgn og en anden ting jeg osse er sikker på er, at de alle er meget trætte når de møder op i skolen mandag morgen. 🙂

5 kommentar

  • Catarina
    30. april 2011 at 08:27