Weekend med LAN

29. april 2011

Denne weekend er der dømt lan på OTG og Christian har sammen med 5-6 gutter fra klassen købt billet til arrangementet som kører indtil på søndag. Indimellem er der forskellige konkurrencer, hvor diverse sponsorer har stillet præmier i udsigt. Sønnike og et par fra klassen deltager i et par af konkurrencerne, men om det lige er den med hvem der kan drikke mest Cocio eller en af spille-konkurrencer, det nåede jeg ikke af finde ud af.

Jeg kørte ham og alt hans happengut ind til skolen og der var meget. Det var lige før jeg var nød til at hjælpe ham ind, hvis det ikke lige var fordi det ville være for pinligt. Ud over PC’en, diverse kabler og forlængerledninger, havde han jo også en sovepose, liggeunderlag, rygsæk med lidt ekstra tøj og toilettaske samt aftensmaden til i aften, nemlig en friskbagt pizza fra vores lokale pizzabageri og sodavand. Men vi fik bundet soveposen og liggeunderlaget sammen og med pc’en på ryggen, kunne han have den ekstra taske, liggeunderlaget og soveposen i én hånd og dermed havde han en hånd fri til sodavang og pizza’en.

Jeg er helt sikker på at de får nogle fantastiske døgn og en anden ting jeg osse er sikker på er, at de alle er meget trætte når de møder op i skolen mandag morgen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 29. april 2011 at 21:31

  Åh ja sådan har jeg også set mine drenge 🙂

  • Reply Catarina 30. april 2011 at 08:27

   @Helle K.: De er herlige at se på, når de sådan slæber afsted med deres “kæreste” eje. 😀

 • Reply Sequence 29. april 2011 at 23:39

  Tænker lidt ‘bare det var’ mig…
  Her har 3 knægte og al deres computer udstyr invaderet min stue istedet for.

  Æggeuret er sat, så de forhåbentlig stopper engang i nat, og får bare lidt søvn.

  • Reply Catarina 30. april 2011 at 08:28

   @Sequence: Puha, ja det fylder ret så meget. Er dog næsten sikker på at du får formiddagen helt for dig selv, for der sover de nok. 😀

   PS. Og velkommen til siden her – dejligt med et ny “ansigt”. 🙂

 • Reply Der er ikke meget hopla tilbage | Catarina.dk 1. maj 2011 at 20:09

  […] ..i teenageren efter weekendens strabadser. […]

 • Skriv en kommentar