Menu
Bloggen & Bloggeriet

Catarina.dk dør lige om lidt

Det er med bæverende hjerte og rystende hender jeg nu slettet hele Catarina.dk. Jeg bliver nød til at lavet et større/forårrengøring og re-installation at hele sitet, så derfor bliver her ikke meget at se herinde, før end jeg er helt oppe igen – hvilket jeg selvfølgelig håber på jeg er inden for kort tid. Men det kan jo drille så…

God søndag derude. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Helle K.
  2. maj 2011 at 11:57

  Nå men jeg kan se, at du genopstod ligeså fint igen – heldigvis 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. maj 2011 at 12:17

   @Helle K.: Det er altså dejligt når det går smertefrit og uden problemer. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar