Catarina.dk dør lige om lidt

1. maj 2011

Det er med bæverende hjerte og rystende hender jeg nu slettet hele Catarina.dk. Jeg bliver nød til at lavet et større/forårrengøring og re-installation at hele sitet, så derfor bliver her ikke meget at se herinde, før end jeg er helt oppe igen – hvilket jeg selvfølgelig håber på jeg er inden for kort tid. Men det kan jo drille så…

God søndag derude. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 2. maj 2011 at 11:57

  Nå men jeg kan se, at du genopstod ligeså fint igen – heldigvis 🙂

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 12:17

   @Helle K.: Det er altså dejligt når det går smertefrit og uden problemer. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.