Catarina.dk dør lige om lidt

1. maj 2011

Det er med bæverende hjerte og rystende hender jeg nu slettet hele Catarina.dk. Jeg bliver nød til at lavet et større/forårrengøring og re-installation at hele sitet, så derfor bliver her ikke meget at se herinde, før end jeg er helt oppe igen – hvilket jeg selvfølgelig håber på jeg er inden for kort tid. Men det kan jo drille så…

God søndag derude. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 2. maj 2011 at 11:57

    Nå men jeg kan se, at du genopstod ligeså fint igen – heldigvis 🙂

    • Reply Catarina 2. maj 2011 at 12:17

      @Helle K.: Det er altså dejligt når det går smertefrit og uden problemer. 😀

    Skriv en kommentar