Menu
Bloggen & Bloggeriet

Så er jeg oppe at køre igen

Så er en helt frisk installation på et helt rent webhotel uploadet og siden her ser ud som den skal. Der er en del ude i maskinrummet som endnu ikke er på plads, ligesom det tager en del tid at få uploadet alle billederne igennem årene. Så hvis du støder på indlæg som magler billeder hvor der burde være et, så skal de nok komme, det tager bare lige lidt tid. 🙂

Dejligt at alt forløb som jeg håbede og at intet overhovedet drillede. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Anders
  1. maj 2011 at 12:56

  Skønt, Catarina. Håber du er havnet et godt sted, nu når jeg ikke kunne hjælpe 😉 (jeg er ved at flytte min WP-sites ud i byen…)

  Hvilken udbyder er du havnet hos ??

  SVAR
  • Catarina
   1. maj 2011 at 13:02

   @Anders: Jeg er som samme sted, men har bed om et større site og dermed et mere stabilet et (håber jeg) indtil nu køre alt på skinner. Grunden til jeg startede på en frisk installation er, at jeg synes der var alt for mange “snask” filer som ikke hørte hjemme der og som måske også belastede serveren. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar