Så er jeg oppe at køre igen

1. maj 2011

Så er en helt frisk installation på et helt rent webhotel uploadet og siden her ser ud som den skal. Der er en del ude i maskinrummet som endnu ikke er på plads, ligesom det tager en del tid at få uploadet alle billederne igennem årene. Så hvis du støder på indlæg som magler billeder hvor der burde være et, så skal de nok komme, det tager bare lige lidt tid. 🙂

Dejligt at alt forløb som jeg håbede og at intet overhovedet drillede. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anders 1. maj 2011 at 12:56

  Skønt, Catarina. Håber du er havnet et godt sted, nu når jeg ikke kunne hjælpe 😉 (jeg er ved at flytte min WP-sites ud i byen…)

  Hvilken udbyder er du havnet hos ??

  • Reply Catarina 1. maj 2011 at 13:02

   @Anders: Jeg er som samme sted, men har bed om et større site og dermed et mere stabilet et (håber jeg) indtil nu køre alt på skinner. Grunden til jeg startede på en frisk installation er, at jeg synes der var alt for mange “snask” filer som ikke hørte hjemme der og som måske også belastede serveren. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.