Menu
Bloggeriet

Ja ja ja, det hjælper på det

Tilbage i februar, fik jeg rettet sitet her, så de runde hjørne på mine billeder automatisk kom på, når jeg lage et billede ud. Det var så ikke alle browsere det kunne finde ud af det, bl.a Firefox, men nu, med den nye Firefox på gaden, kan den lige pludselig godt, og det vil så sige, at i Chrome, Safari, Maxthon og Flock ser det ud som jeg vil have det. Nu mangler vi kun at IE kommer med på vognen. WAUW altså, tænk at vi er ved at være fremme ved samme sprog. Det’ for vildt. 🙂

6 kommentar

 • Per
  3. maj 2011 at 20:47

  Jeg tror ikke, du skal forvente for meget af IE.
  Har lige testet udgave 9 på arbejde. Vor Herre bevares 😉

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2011 at 20:51

   @Per: Jeg har osse testet den og siger det samme. 🙁 Godt at der er alternativer. Men jeg er dog glad for at FF nu spiller rigtigt, da mange bruger den browser. 😀

   Reply
 • Helle K.
  4. maj 2011 at 21:49

  Jeg bruger IE og den viser runde hjørner.

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2011 at 06:40

   @Helle K.: Ikke i min version, som er IE9 😕

   Reply
 • Helle K.
  4. maj 2011 at 21:50

  men jeg bruger også Firefox på min bærbare, ellers kan jeg ikke åbne netbank med nemId på den 😉

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2011 at 06:41

   @Helle K.: Det var da underligt du ikke kan det. 🙁 Jeg bruger kun Chrome herhjemme, men IE og Chrome på arbejdet, da jeg ikke kan redigere vores hjemmeside i Chrome. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar