Menu
Hverdagen

Nedlagt og slået hjem

Dagen i går startede ellers rigtig dejlig med sol og blå himmel og med udsigt til middag i byen efterfulgt af en tur i Odense Teater, hvor “Den eneste ene” spiller for øjeblikket. Men som eftermiddagen skred frem jo mere hovedpine fik jeg, jeg snuppede et par Panodiler og håbede på det bedste. Efter end arbejdsdag, skulle der lige handles inden jeg landede herhjemme. Vi skulle være i Odense klokken 17 og jeg kunne lige nå en halv time på øjet inden jeg skulle klæde om og håbede at den lille lur ville tage toppen af den efterhånden kraftige hovedpine. Det hjalp lidt og klæde om og var fortrøstningsfuld.

I bilen ind til Odense fik jeg det dog endnu dårligere og nu var en tiltagende kvalme det at tage overhånd, så jeg seriøst var bange for at skulle overgive mig. Vi nåede vores bestemmelsessted og Søren kunne godt se den var gal og tilbød at køre mig hjem, men jeg lod ham nyde arrangementet og sted ind i en taxa (som var sød og forstående og kørte rigtigt pænt) og kørte hjem hvor jeg gik på hovedet i seng. Jeg vågnede da Søren kom hjem og havde det meget bedre.

Nu her til morgen, er der kun en lille snært hovedpine og slet ingen kvalme, så det er altså dejligt. Men hvor er jeg ked af at jeg missede “Den eneste ene”, jeg må se om jeg kan får tid og en billet til et andet tidspunkt. 🙂

Så hvis der er nogen som synes jeg var lidt fraværende i går, ja så var det altså derfor.

0

5 kommentar

 • Helle K.
  5. maj 2011 at 09:05

  JEG savnede dig 🙂
  Var det mon migræne? Er det noget du døjer med?
  Jeg har en familie, hvor mange har migræne, og det lyder da lidt sådan… jeg har selv “kun” prøvet aura med mindre hovedpine, så jeg skal ikke gøre mig klog på det.
  Eller var du stresset, træt eller lign.?
  Måske var det bare en ganske alm. hovedpine, og så skal jeg ikke rode så meget i den. 😉
  Synd at du gik glip af teateret, men vi må håbe, at du får en billet senere – Søren har åbenbart haft godt at sige om forestillingen.
  At du kunne få taxachaufføren til at køre pænt, det var alligevel noget af en bedrift. Jeg har ikke kørt meget i taxa, men dengang jeg var indlagt på sygehus syd i Aalborg, skulle jeg til en samatale med en læge på sygehus nord og vi tog en taxa – han kørte over 100 og som død og helvede ind gennem Aalborg, det var lige før jeg ville gå tilbage.

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2011 at 19:12

   @Helle K.: Jeg er faktisk ikke helt sikker på om det var migræne, for er det ikke noget med at man så heller ikke kan tåle lys? det kunne jeg nemlig godt.

   Men jeg har tænkt lidt over dagen og jeg er nået frem til at jeg muligvis ikke har drukket nok i løbet af dagen – men ved det ikke med sikkerhed. I dag har jeg i hvert fald drukket lidt mere, bare sådan for en sikkerheds skyld. 🙂

   Han kunne se det på mig da jeg satte mig ind og sagde så selv at han nok skulle køre forsigtigt og ikke bremse for hårdt op. Han fortalte også at han havde kørt taxa i 26 år og han tit, af kollegaerne blevet beskyldt for at køre for langsomt. 😉

   Ja, forestillingen var virkelig god og musikken er jo lavet af Thomas Helmig, så den er sikkert god. 🙂

   Sikke en tur du var ude på – jeg kan slet ikke forstå at de ikke tager lidt hensyn, for de får da kun glade kunder – hvis han fra i går ikke havde kørt ordentligt, så havde jeg helt sikker kastet op i bilen og det havde jo ikke været rart, for så kunne han jo ikke køre det næste døgns tid. 🙂 Jeg tror jeg havde valgt at gå, hvis jeg havde været dig – men det er jo svært når man sidder der. 😉

   Tak fordi du savnede mig – det er dejligt at høre, jeg har det jo osse sådan med dig, når du ikke lige er her. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  6. maj 2011 at 19:04

  Du må altså huske at drikke, det er så vigtigt 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2011 at 19:44

   @Helle K.: Det er utroligt dejligt og fredeligt derover. 🙂 Vi må lave en tur derover, men vores kamera og madkurv. 🙂

   Reply
  • Catarina
   6. maj 2011 at 19:48

   @Helle K.: Jeg har også taget en flaske med som jeg fylder om morgenen, så jeg husker at få væske nok. Håber at det er hvad der skal til. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar