Menu
Livet

Nedlagt og slået hjem

Dagen i går startede ellers rigtig dejlig med sol og blå himmel og med udsigt til middag i byen efterfulgt af en tur i Odense Teater, hvor “Den eneste ene” spiller for øjeblikket. Men som eftermiddagen skred frem jo mere hovedpine fik jeg, jeg snuppede et par Panodiler og håbede på det bedste. Efter end arbejdsdag, skulle der lige handles inden jeg landede herhjemme. Vi skulle være i Odense klokken 17 og jeg kunne lige nå en halv time på øjet inden jeg skulle klæde om og håbede at den lille lur ville tage toppen af den efterhånden kraftige hovedpine. Det hjalp lidt og klæde om og var fortrøstningsfuld.

I bilen ind til Odense fik jeg det dog endnu dårligere og nu var en tiltagende kvalme det at tage overhånd, så jeg seriøst var bange for at skulle overgive mig. Vi nåede vores bestemmelsessted og Søren kunne godt se den var gal og tilbød at køre mig hjem, men jeg lod ham nyde arrangementet og sted ind i en taxa (som var sød og forstående og kørte rigtigt pænt) og kørte hjem hvor jeg gik på hovedet i seng. Jeg vågnede da Søren kom hjem og havde det meget bedre.

Nu her til morgen, er der kun en lille snært hovedpine og slet ingen kvalme, så det er altså dejligt. Men hvor er jeg ked af at jeg missede “Den eneste ene”, jeg må se om jeg kan får tid og en billet til et andet tidspunkt. 🙂

Så hvis der er nogen som synes jeg var lidt fraværende i går, ja så var det altså derfor.

5 kommentar

  • Catarina
    5. maj 2011 at 19:12