Der er tæt løb

11. maj 2011

I denne uges udgave af makrosjov er der ret så tæt løb og jeg er spændt på at se hvem vinder bliver. Vinderen af æren og retten til at bestemme næste uges tema, kan i princippet blive hvem som helst. Hvis du endnu ikke har afgivet din stemme, så synes jeg du skal suse ned og og afgive den.
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.