Håber på lidt mere ro

18. maj 2011

I går regnede jeg med at jeg kun havde et møde, det stod der i hvert fald i min kalender, men inden dagen var ret gammel kom der endnu et og det med en gæst udefra. Jeg kunne med det samme se at jeg ikke ville kunne smutte til tiden og at nogle af de opgaver jeg regnede at komme i bund med osse måtte vente. 15 minutter før mødet skulle begynde, ringede gæsten at han var 1 time forsinket. Tis – men på den anden side, gav det mig noget mere tid til at komme lidt ned i bunken. Det blev et godt møde og vi fik sat nogle ting på plads, så rigtigt godt. Jeg landede herhjemme, efter lige at have svunget bilen ind på Faktas parkeringsplads, kl. 17:30. I dag satser jeg på bliver en helt normal da uden møder af nogen art og måske jeg osse kan gå til tiden.

Onsdag er i gang og jeg synes allerede den tegner godt – altså hvis vi lige ser bort fra at her på Fyn er det temmelig gråt og det er begyndt at dryppe.

Skab dig en god onsdag, det har jeg nemlig i sinde at gøre. Ciao 8)

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Søren Petersson 18. maj 2011 at 08:48

  Hej Catarina,

  Jeg søgte efter et billede af en Kiwi frugt – og støtte på dit billede.
  Det er bare helt fantastisk. Flot taget.
  Er der mulighed for, at jeg må bruge det?

  • Reply Catarina 18. maj 2011 at 09:08

   @Søren Petersson: Mange tak for rosen. 🙂
   Hvad skal du bruge billedet til Søren?

 • Reply yt 18. maj 2011 at 09:17

  Man kan da sige du er kommet i job, med fuld fart på 😉
  Håber du fåer en stille dag.

  Yt, her er også gråt og vådt 😉

  • Reply Catarina 18. maj 2011 at 09:53

   @yt: Ja der er knald på, men jeg kan li’ det. 😀 Dagen er startet ganske ok. 🙂

 • Reply Søren Petersson 18. maj 2011 at 09:38

  Hej Catarina,

  En af mine gode venner har et firma – hvor navnet – Kiwi – indgår.
  Han skal have en ny website – og jeg har lovet, at hjælpe ham med at lave et oplæg til hans nye site.

  I den forbindelse overvejer jeg at bruge et billede af en Kiwifrugt – når man åbner hans nye site – derefter bliver det “forretningsmæssigt”.

  Har du yderliger spørgsmål – så ringer du bare!

  • Reply Catarina 18. maj 2011 at 09:54

   @Søren Petersson: Helt ok med mig, du låner det bare. 🙂

  • Reply Catarina 18. maj 2011 at 09:55

   @Søren Petersson: Hvis oplægget bliver til den færdige side, vil jeg da blive glad for at få et link, så jeg kan lure. 🙂

 • Reply Søren Petersson 18. maj 2011 at 10:06

  Tusind tak Catarina – skal nok give info – med link – hvis det bruges.
  Du kan jo lige checke mit eget site ud – det “plejer” at være noget for kvinder. Vi tales ved og fortsat god dag.

  • Reply Catarina 18. maj 2011 at 12:36

   @Søren Petersson: Velbekomme. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.