Menu
Dagligdagen

Håber på lidt mere ro

I går regnede jeg med at jeg kun havde et møde, det stod der i hvert fald i min kalender, men inden dagen var ret gammel kom der endnu et og det med en gæst udefra. Jeg kunne med det samme se at jeg ikke ville kunne smutte til tiden og at nogle af de opgaver jeg regnede at komme i bund med osse måtte vente. 15 minutter før mødet skulle begynde, ringede gæsten at han var 1 time forsinket. Tis – men på den anden side, gav det mig noget mere tid til at komme lidt ned i bunken. Det blev et godt møde og vi fik sat nogle ting på plads, så rigtigt godt. Jeg landede herhjemme, efter lige at have svunget bilen ind på Faktas parkeringsplads, kl. 17:30. I dag satser jeg på bliver en helt normal da uden møder af nogen art og måske jeg osse kan gå til tiden.

Onsdag er i gang og jeg synes allerede den tegner godt – altså hvis vi lige ser bort fra at her på Fyn er det temmelig gråt og det er begyndt at dryppe.

Skab dig en god onsdag, det har jeg nemlig i sinde at gøre. Ciao 8)

9 kommentar

  • Catarina
    18. maj 2011 at 09:08