Jeg planlægger og glæder mig

18. maj 2011

Jeg glæder mig altså til sommerferien, så meget, at jeg allerede nu har planlagt et par af de bøger som skal med, ja altså ud over en hæfte med kryds og tværs. Det er ikke sikkert jeg får læst alle – sidste år, fik jeg kun læst en enkelt bog, men den var så også ret god.

Det er faktisk forskelligt fra år til år. Jeg kan huske at jeg et år, da drengene var små 12, 10 og 7, da læste jeg op for drengene af Harry Potter da de var blevet puttet og lå i hver deres sovepose, i hver deres kabine i deres telt. Et andet år nåede jeg at få læst hele Tolkien trilogien uden dog at side med næsen i bøgerne hele tiden. Altid hyggeligt med bøger nok til en sommerferie. Umm, jeg glæder mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Michael Hanmann 19. maj 2011 at 05:55

  Læsning er en vidunderlig beskæftigelse Catarina, selv er jeg i gang med Panserhjerte med ……..Jo Næsbø, han skriver så det holder en fanget, jeg har læst Frelleseren og Snemanden,
  I kærlige tanker, god Torsdag.

  • Reply Catarina 19. maj 2011 at 06:29

   @Michael Hanmann: Jeg har tænkt mig at læse dem i rækkefølge og de 4 her har vi men mangler så 5’eren men har 6’eren som er Snemanden – så der er nogle stykker at g i gang med. 🙂

   Ha’ en god dag. 🙂

 • Reply Helle K. 19. maj 2011 at 08:53

  Jeg har læst dem alle – og glæd dig bare 🙂
  Jeg er født med en bog i hånden og kan læse altid – også med et grædende spædbarn på skulderen, mens jeg rører i sovsen, mens jeg snakker i telefon med min mor 😉 osv.

  • Reply Catarina 19. maj 2011 at 18:06

   @Helle K.: Jeg det kan jeg efterhånden regne ud – du burde slet ikke have en blog der hedder fru nielsen, men læseormen. 😀

   Jeg glæder mig til at tage fat, men venter dog til ferien. 🙂

  Skriv en kommentar