Menu
Dagligdagen

Jeg planlægger og glæder mig

Jeg glæder mig altså til sommerferien, så meget, at jeg allerede nu har planlagt et par af de bøger som skal med, ja altså ud over en hæfte med kryds og tværs. Det er ikke sikkert jeg får læst alle – sidste år, fik jeg kun læst en enkelt bog, men den var så også ret god.

Det er faktisk forskelligt fra år til år. Jeg kan huske at jeg et år, da drengene var små 12, 10 og 7, da læste jeg op for drengene af Harry Potter da de var blevet puttet og lå i hver deres sovepose, i hver deres kabine i deres telt. Et andet år nåede jeg at få læst hele Tolkien trilogien uden dog at side med næsen i bøgerne hele tiden. Altid hyggeligt med bøger nok til en sommerferie. Umm, jeg glæder mig. 🙂

0

4 kommentar

 • Michael Hanmann
  19. maj 2011 at 05:55

  Læsning er en vidunderlig beskæftigelse Catarina, selv er jeg i gang med Panserhjerte med ……..Jo Næsbø, han skriver så det holder en fanget, jeg har læst Frelleseren og Snemanden,
  I kærlige tanker, god Torsdag.

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2011 at 06:29

   @Michael Hanmann: Jeg har tænkt mig at læse dem i rækkefølge og de 4 her har vi men mangler så 5’eren men har 6’eren som er Snemanden – så der er nogle stykker at g i gang med. 🙂

   Ha’ en god dag. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  19. maj 2011 at 08:53

  Jeg har læst dem alle – og glæd dig bare 🙂
  Jeg er født med en bog i hånden og kan læse altid – også med et grædende spædbarn på skulderen, mens jeg rører i sovsen, mens jeg snakker i telefon med min mor 😉 osv.

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2011 at 18:06

   @Helle K.: Jeg det kan jeg efterhånden regne ud – du burde slet ikke have en blog der hedder fru nielsen, men læseormen. 😀

   Jeg glæder mig til at tage fat, men venter dog til ferien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar