Menu
Hverdagen

George Michael for 3. gang

I formiddags åbnede Billetlugen for salg af billetter til George Michael og da jeg har være i København og se han både i 2006, og til den sidste store koncert i 2008, måtte jeg osse bare se om det var muligt at få billetter til koncerten den 2. september i år.

Jeg havde sat min kalender til at komme med en pupup 10 minutter før salget startede og da jeg klikkede på linket til biletterne, stod der at jeg automatisk ville blive sat i kø. Præcis klokken 10 hoppede jeg om på siden og minsandten om ikke jeg kunne vælge det antal biletter jeg ville have og gå direkte til betaling, modsat tidligere stressede køb, hvor jeg sad og opdaterede siden for i det hele taget at komme ind. Fantastisk.

Og hvilke billetter jeg har været heldig at få fingre i – række 10 helt forrest. Det bliver for vildt og jeg glæder mig virkelig til en mindre koncert. 🙂


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
~Klik for stort billede.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

  • Catarina
    19. maj 2011 at 19:25