Menu
Skallebølle 2004-2021

Det har været det mest fantastiske

..vejr i dag, og jeg har fået nået rigtigt rigtigt meget, mere end jeg egentligt havde planlagt. Jeg var nød til at køre to gange til blomsterbiksen, da jeg ikke kunne have det helt i bilen af én gang. Og så fik jeg endda ikke plantesætte til kapilærkasserne, da de var udsolgt – så 2 tomatplanter 1 chili og nogle krydderurter venter på at komme i nogle plantesække, når jeg får fundet nogle. 🙂

Hvis det ikke var fordi jeg løb tør for pottemuld, så var de sidste 4 mindre potter også plantet til, men det må blive i morgen eller søndag. Ud over at plante potterne til, flyttede jeg også lige 3 blåpuder om foran, plantede 10 jordbære, 2 sommerfuglebuske, 2 squash, 2 blåbærbuske, 2 store lupiner, 10 egefeu, 12 storkenæb, flyttet en lille hortensia, som ikke trivedes der hvor den stod, og ordnede minidrivhusene, for til slut at vande alt det nye.

Efter et bad var det tid et lækkert grillmåltid kreeret af Søren – dejligt som vi supplere hinanden, er det u tid til en blogrundfart og afslapning.

*Husk du kan klikke på alle billederne og få dem vis i stor.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    21. maj 2011 at 06:25