Menu
Skallebølle 2004-2021

I dag sker det

Alle mine krukker, både de helt store her og alle de små som står i kælderen skal fyldes med lækkerier. Det samme skal mine, nu rentspulede kapilærkasser, hvor der i hvert fald skal en eller for forskællige chili plander i den ene, men jeg er faktisk lidt bar på hvad der skal i den anden, måske tomater, altså de der små delikate af slagsen eller måske bare blomster – jeg ved det ikke.

Der er ellers gang i den derude i dag, solsortne spurter rundt på græsplænen og leder efter orme og insekter og temperaturen er faktisk osse på vej opad, jeg kunne i hvert fald stavre rundt i næste ingenting og træsko. Dejligt!

Nu vil jeg lave lister, så jeg ikke glemmer noget og så ellers nyde teen og morgenhyggen som Søren lige har serveret for mig.

0

6 kommentar

 • Michael Hanmann
  20. maj 2011 at 08:45

  Dejlig morgenstemning Caterina, tomater lyder ikke dårligt, de fryder enhver smag her om sommeren.
  I kærlige tanker, god bededagsferie.

  Reply
  • Catarina
   20. maj 2011 at 20:11

   @Michael Hanmann: Der er blevet købt to tomatplanter, så jeg glæder mig til at høste. 🙂

   En god weekend til dig og familien. 🙂

   Reply
 • Anette
  20. maj 2011 at 08:45

  Det er skønt at fylde krukkerne med planter og blosmter. God fornøjelse. Vi skal lave højbed og finde blomster til det i dag. Nu må vi se om vi når at blive færdige.

  Reply
  • Catarina
   20. maj 2011 at 20:11

   @Anette: Øjj, det lyder ikke tosset – højbede er oså så dejlige ar arbejde med. 🙂

   Reply
 • Olines
  20. maj 2011 at 09:09

  Du har en dejlig blomstrende dag i vente! God fornøjelse og jeg glæder mig til, at se foto af forvandlingen! Dejlig dag til dig.

  Reply
  • Catarina
   20. maj 2011 at 20:12

   @Olines: Dagen har være skøn og tilbragt i det fri lige som jeg kan lide det. 😀

   God weekend til dig og dine. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar