I dag sker det

20. maj 2011

Alle mine krukker, både de helt store her og alle de små som står i kælderen skal fyldes med lækkerier. Det samme skal mine, nu rentspulede kapilærkasser, hvor der i hvert fald skal en eller for forskællige chili plander i den ene, men jeg er faktisk lidt bar på hvad der skal i den anden, måske tomater, altså de der små delikate af slagsen eller måske bare blomster – jeg ved det ikke.

Der er ellers gang i den derude i dag, solsortne spurter rundt på græsplænen og leder efter orme og insekter og temperaturen er faktisk osse på vej opad, jeg kunne i hvert fald stavre rundt i næste ingenting og træsko. Dejligt!

Nu vil jeg lave lister, så jeg ikke glemmer noget og så ellers nyde teen og morgenhyggen som Søren lige har serveret for mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 20. maj 2011 at 08:45

  Dejlig morgenstemning Caterina, tomater lyder ikke dårligt, de fryder enhver smag her om sommeren.
  I kærlige tanker, god bededagsferie.

  • Reply Catarina 20. maj 2011 at 20:11

   @Michael Hanmann: Der er blevet købt to tomatplanter, så jeg glæder mig til at høste. 🙂

   En god weekend til dig og familien. 🙂

 • Reply Anette 20. maj 2011 at 08:45

  Det er skønt at fylde krukkerne med planter og blosmter. God fornøjelse. Vi skal lave højbed og finde blomster til det i dag. Nu må vi se om vi når at blive færdige.

  • Reply Catarina 20. maj 2011 at 20:11

   @Anette: Øjj, det lyder ikke tosset – højbede er oså så dejlige ar arbejde med. 🙂

 • Reply Olines 20. maj 2011 at 09:09

  Du har en dejlig blomstrende dag i vente! God fornøjelse og jeg glæder mig til, at se foto af forvandlingen! Dejlig dag til dig.

  • Reply Catarina 20. maj 2011 at 20:12

   @Olines: Dagen har være skøn og tilbragt i det fri lige som jeg kan lide det. 😀

   God weekend til dig og dine. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.