Menu
Skallebølle 2004-2021

I dag sker det

Alle mine krukker, både de helt store her og alle de små som står i kælderen skal fyldes med lækkerier. Det samme skal mine, nu rentspulede kapilærkasser, hvor der i hvert fald skal en eller for forskællige chili plander i den ene, men jeg er faktisk lidt bar på hvad der skal i den anden, måske tomater, altså de der små delikate af slagsen eller måske bare blomster – jeg ved det ikke.

Der er ellers gang i den derude i dag, solsortne spurter rundt på græsplænen og leder efter orme og insekter og temperaturen er faktisk osse på vej opad, jeg kunne i hvert fald stavre rundt i næste ingenting og træsko. Dejligt!

Nu vil jeg lave lister, så jeg ikke glemmer noget og så ellers nyde teen og morgenhyggen som Søren lige har serveret for mig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    20. maj 2011 at 20:11