Menu
Skallebølle 2004-2021

I dag sker det

Alle mine krukker, både de helt store her og alle de små som står i kælderen skal fyldes med lækkerier. Det samme skal mine, nu rentspulede kapilærkasser, hvor der i hvert fald skal en eller for forskællige chili plander i den ene, men jeg er faktisk lidt bar på hvad der skal i den anden, måske tomater, altså de der små delikate af slagsen eller måske bare blomster – jeg ved det ikke.

Der er ellers gang i den derude i dag, solsortne spurter rundt på græsplænen og leder efter orme og insekter og temperaturen er faktisk osse på vej opad, jeg kunne i hvert fald stavre rundt i næste ingenting og træsko. Dejligt!

Nu vil jeg lave lister, så jeg ikke glemmer noget og så ellers nyde teen og morgenhyggen som Søren lige har serveret for mig.

6 kommentar

  • Catarina
    20. maj 2011 at 20:11