Efter regn kommer sol

22. maj 2011

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Hanne Bente 22. maj 2011 at 19:54

  Tak for din kommentar på min blog – kanjeg melde mig som fast læser af din blog ? – kan ikke se tilføj dig her?
  Knus Hanne Bente

  • Reply Catarina 23. maj 2011 at 06:32

   @Hanne Bente: Velbekomme. Nej du kan ikke melde dig som fast læser af min blog (har aldrig brud mig om den “tingest”), men du er meget velkommen til, at tilmelde mit feed til din Google Reader (læser). Det gør du ved at trykke på Feed knappen i sidebaren uder “Tryk på knapperne”. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.