Menu
Skallebølle 2004-2021

Efter regn kommer sol


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Hanne Bente
  22. maj 2011 at 19:54

  Tak for din kommentar på min blog – kanjeg melde mig som fast læser af din blog ? – kan ikke se tilføj dig her?
  Knus Hanne Bente

  SVAR
  • Catarina
   23. maj 2011 at 06:32

   @Hanne Bente: Velbekomme. Nej du kan ikke melde dig som fast læser af min blog (har aldrig brud mig om den “tingest”), men du er meget velkommen til, at tilmelde mit feed til din Google Reader (læser). Det gør du ved at trykke på Feed knappen i sidebaren uder “Tryk på knapperne”. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar