Efter regn kommer sol

22. maj 2011
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Hanne Bente 22. maj 2011 at 19:54

  Tak for din kommentar på min blog – kanjeg melde mig som fast læser af din blog ? – kan ikke se tilføj dig her?
  Knus Hanne Bente

  • Reply Catarina 23. maj 2011 at 06:32

   @Hanne Bente: Velbekomme. Nej du kan ikke melde dig som fast læser af min blog (har aldrig brud mig om den “tingest”), men du er meget velkommen til, at tilmelde mit feed til din Google Reader (læser). Det gør du ved at trykke på Feed knappen i sidebaren uder “Tryk på knapperne”. 🙂

  Skriv en kommentar