Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Lørdag i dejligt selskab

I går over middag smuttede Søren og jeg afsted, med København som mål. Vi landede på Dyrehavsbakken midt på eftermiddagen hvor vi gik en lille tur og nød det gode vejr inden vi smutte ind på en hyggelig restaurant hvor vi fik en bid mad. Derefter gik vi en dejlig tur i Dyrehave, ned forbi stationen og videre ned til Bellevue Strand, hvor der var mange familier samlet med tæpper og madkurve selvom vinden der ved havet slet ikke var så lun som oppe i skoven.

Da vi stod der på stranden, blev vi ret hurtige enige om at en kop kaffe og en kande te var på sin plads, så vi gik op på Peter Lips og fik lidt lunt. Da der ikke er langt fra Peter Lips til Cirkusteltet, sad vi og nød solen indtil det blev tid til forestillingen og det var vi ikke de eneste der gjorde.

Lige som vi kom rundt om hjørnet på teltet står Fru E lige pludselig foran os, jeg vidste godt at hun skulle i Cirkus Revyen med familie og svigerfamilien, men jeg havde ikke regnet med at se hende, da der jo er ret så mange mennekser, hyggeligt lige at få hils på. 🙂
Efter forestillingen slentrede vi rundt på bakken og fandt en listig lille cafe hvor vi snuppede en kaffe og te og snakkede om den forestillingen og de forskellige numre. Da vi havde drukket op, blev vi ret hurtige enige om at nu var det vist på tide at sætte snuden mod Fyn.

Efter en dejlig eftermiddag og aften, landede vi her hjemme ved en 11 tiden.

2 kommentar

  • Catarina
    22. maj 2011 at 12:30