Menu
Dagligdagen

Barbar Bar og shopping

Vågnede ret så tidligt, også selvom vi var kommet ret så sent i seng, men sådan er jeg når jeg sover ude. Efter et bad og en massen snakken, smuttede Pia og jeg ned i bilen for at køre mod kødbyen hvor vi kunne parkerer og samtidig ikke havde langt til Barbar Bar, som ligger på Vesterbro Torv. En god brunch og en lækker Chai-Latte serveret af en møg sur tjener, blev nydt, mens stedet langsom, men sikkert blev fyldt op.

Efter morgenmaden blev der shoppe og kikke i butikker på Vesterbro. De har altså nogle butikker som ikke findes i Odense, hvor alt jo er konceptbutikker. Jeg er nu blevet et par sandtaler, en T-Shirt kjole og en lækker skind-top-bluse-ting rigere.

6 kommentar

 • Therese
  28. maj 2011 at 18:09

  Barbar Bar, er et dejligt sted. Jeg har dog aldrig oplevet sure tjenere. Det var dog træls, at I fik sådan en!!

  Uh, nye sandaler. Dejligt. Jeg gik forbi en butik på Istedgade, som havde de lækreste sandaler. Jeg holdt mig dog i skindet 😉

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2011 at 18:46

   @Therese: Jeg tror han var morgensur eller lidt træt efter en hård nat i byen i går. 😀

   Dejligt flade futeraler, er de sandaler. Jeg har svært ved at holde mig i skindet, specielt når vi ikke har så spændende butikker i Odense.:)

   Reply
 • Sequence
  28. maj 2011 at 18:30

  Ej, hvor det lyder som en hyggelig ‘tøsetur”.

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2011 at 18:46

   @Sequence: Det er altid så skide hyggeligt at være i KBH hos Pia og pigerne derover. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  28. maj 2011 at 19:30

  Jeg kender det udemærket Catarina, tog selv ind til lædersmeden i Kattesundet sidste sommer og købte mig et par dejlige lædersandaler derinde, udvalget i Odense er ganske begrænset for mænd, hvis man da ikke lige er tilhænger af nubucksandaler.
  Dejligt at i havde en skøn shoppingdag, København er dejlig.
  I kærlige tanker, god Lørdag aften.

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2011 at 20:18

   @Michael Hanmann: Lidt ærgerligt a man i en by som Odense ikke har sådanne forretninger. Men så er det da godt at der ikke er så langt til København. 🙂

   En god lørdag aften til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar