Menu
Livet

Barbar Bar og shopping

Vågnede ret så tidligt, også selvom vi var kommet ret så sent i seng, men sådan er jeg når jeg sover ude. Efter et bad og en massen snakken, smuttede Pia og jeg ned i bilen for at køre mod kødbyen hvor vi kunne parkerer og samtidig ikke havde langt til Barbar Bar, som ligger på Vesterbro Torv. En god brunch og en lækker Chai-Latte serveret af en møg sur tjener, blev nydt, mens stedet langsom, men sikkert blev fyldt op.

Efter morgenmaden blev der shoppe og kikke i butikker på Vesterbro. De har altså nogle butikker som ikke findes i Odense, hvor alt jo er konceptbutikker. Jeg er nu blevet et par sandtaler, en T-Shirt kjole og en lækker skind-top-bluse-ting rigere.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    28. maj 2011 at 18:46