Menu
Kvindeliv

Barbar Bar og shopping

Vågnede ret så tidligt, også selvom vi var kommet ret så sent i seng, men sådan er jeg når jeg sover ude. Efter et bad og en massen snakken, smuttede Pia og jeg ned i bilen for at køre mod kødbyen hvor vi kunne parkerer og samtidig ikke havde langt til Barbar Bar, som ligger på Vesterbro Torv. En god brunch og en lækker Chai-Latte serveret af en møg sur tjener, blev nydt, mens stedet langsom, men sikkert blev fyldt op.

Efter morgenmaden blev der shoppe og kikke i butikker på Vesterbro. De har altså nogle butikker som ikke findes i Odense, hvor alt jo er konceptbutikker. Jeg er nu blevet et par sandtaler, en T-Shirt kjole og en lækker skind-top-bluse-ting rigere.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

6 Kommentar

 • Therese
  28. maj 2011 at 18:09

  Barbar Bar, er et dejligt sted. Jeg har dog aldrig oplevet sure tjenere. Det var dog træls, at I fik sådan en!!

  Uh, nye sandaler. Dejligt. Jeg gik forbi en butik på Istedgade, som havde de lækreste sandaler. Jeg holdt mig dog i skindet 😉

  SVAR
  • Catarina
   28. maj 2011 at 18:46

   @Therese: Jeg tror han var morgensur eller lidt træt efter en hård nat i byen i går. 😀

   Dejligt flade futeraler, er de sandaler. Jeg har svært ved at holde mig i skindet, specielt når vi ikke har så spændende butikker i Odense.:)

   SVAR
 • Sequence
  28. maj 2011 at 18:30

  Ej, hvor det lyder som en hyggelig ‘tøsetur”.

  SVAR
  • Catarina
   28. maj 2011 at 18:46

   @Sequence: Det er altid så skide hyggeligt at være i KBH hos Pia og pigerne derover. 🙂

   SVAR
 • Michael Hanmann
  28. maj 2011 at 19:30

  Jeg kender det udemærket Catarina, tog selv ind til lædersmeden i Kattesundet sidste sommer og købte mig et par dejlige lædersandaler derinde, udvalget i Odense er ganske begrænset for mænd, hvis man da ikke lige er tilhænger af nubucksandaler.
  Dejligt at i havde en skøn shoppingdag, København er dejlig.
  I kærlige tanker, god Lørdag aften.

  SVAR
  • Catarina
   28. maj 2011 at 20:18

   @Michael Hanmann: Lidt ærgerligt a man i en by som Odense ikke har sådanne forretninger. Men så er det da godt at der ikke er så langt til København. 🙂

   En god lørdag aften til dig og familien. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar