Menu
Weblog

Tænkte tanker

Her den anden dag, da jeg sad og lavede den nye header til toppe, kom jeg til at tænke over hvad det egentlig er jeg fylder på bloggen og hvilken mening det har. Der er sikkert en del, som hvis de lige dropper forbi, tænker… hvad skal jeg med den eller de oplysninger jeg læser her, eller… hvorfor skriver hun lige det, for det er da så uendeligt uinteressant og ja, meget af det jeg skriver er nok ret så uinteressant og vil ikke sige ret mange noget som helst og indlægget er sikker lige så hurtigt glemt, som det tager at blinke med øjnene.

Jeg kunne helt sikker godt skrive om noget mere interessant, noget med mere dybde og noget som var lettere at debattere, og hvor der virkelig vikke komme gang dialogen i gang her på siden, for tro mig, jeg har virkelig en mening omkring mange ting og kan osse godt lide at fortælle om den, ligesom jeg ikke er bange for, at have en mening, som ikke er ligesom alle andres. Men det er bare ikke derfor jeg blogger. Som jeg skriver i min header, så blogger jeg af lyst og for det meste om min hverdag, for det er den der fylder mest i mit liv. Så du skal nok heller ikke i fremtiden forvente, at der kommer dybe og eftertænksomme indlæg fra min hånd af, for dem gider jeg faktisk ikke at skriv om, dem vel heller have som levende debat “face-to-face”.

Så bloggen her forbliver en blog med hverdags trivielle indlæg, krydret med billeder og lidt nørderi indimellem.

0

12 kommentar

 • Lotte
  29. maj 2011 at 18:58

  Jeg har læst med længe og glæder mig over livets “trivialiteter” fra din hånd, jeg hygger mig med dine skriverier!
  Lotte :O)

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2011 at 19:01

   @Lotte: Det er jeg rigtig glad for at høre Lotte og mange tak for din kommentar. 🙂

   Ha’ en hyggelig søndagaften.

   Reply
 • FruE
  29. maj 2011 at 19:15

  Hvis ikke hverdagen fylder mest, hvad skulle så. De fleste blogge er jo hverdagsblogge og/eller hobbyblogge. Jeg forstår mig mere på brunch, teenager, motion end strik og syning (er uden evner inden for det sidste), så jeg læser gerne om andres hverdage. Man bliver jo ind i mellem inspireret 🙂

  Face-to-face debatter er hygsomme 🙂

  Reply
 • Hanne Bente
  29. maj 2011 at 19:54

  Hej Catarina.
  Jeg elsker at læse om hverdagens små filurligheder, det er da det der “GIVER MENING” – sjove indlæg / sjove billeder osv. –
  Man skal blogge for sin fornøjelses skyld, det er det som skal være drivkraften – men selvfølgelig er det rart at andre også syntes om det som skrives.
  Skøn blog du har – som jeg elsker at læse.
  Ha´en god søndag aften.
  Knus Hanne Bente

  Reply
 • Michael Hanmann
  29. maj 2011 at 21:04

  Det er din blog og det er dig der afgør hvad du vil skrive om Catarina, hvis det ikke passer ind i enkelte menneskers kram, er de mig bekendt ikke tvunget til at læse med.
  Jeg runder gerne din blog med stor fornøjelse.
  I kærlige tanker, god Søndag aften.

  Reply
 • Ditte
  29. maj 2011 at 21:28

  Jamen sådan tror jeg vi er mange der har det, Catarina. Hverdagen fylder meget og er på mange måder triviel, men den er også en meget stor del af livet. Vi, der kan se det smukke i netop det, har jo lyst til at dele ud af vores glæde, selvom det hverken er raketvidenskab eller politik og samfundsdebat det handler om. Jeg har også stærke meninger, men på tryk bliver debatter ofte lidt bastant, så jeg er enig – den slags dyrker jeg også helst IRL. Ha’ en dejlig aften 🙂

  Reply
 • Helle K.
  30. maj 2011 at 07:03

  Jo hverdagen fylder – men jeg har pt mistet lysten til at skrive om den. Måske fordi der sker så lidt andet? Jeg får lyst til at skrige, når jeg igen skal beskrive en gåtur med hunden…

  Nå men bortset fra det, så synes jeg, at man/vi/du skal skrive om lige nøjagtigt det, vi har lyst til – bloggen er jo ens egen, og derfor bestemmer vi jo selv, andre kan jo bare springe over.

  Go’ mandag 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. maj 2011 at 07:08

  @FruE: Jeg læser som også om andres hverdage, men nogle gange bliver de altså osse, lige som min, for trivielle, hvis det bare er om det samme barenebarn, de samme cykelture eller de samme “problemer”. 🙂 Men jeg er vild med hverdagen og har altid været det. Og debatter i hverdagen face-to-facer, er altså bare fede. 😀

  Reply
 • Catarina
  30. maj 2011 at 07:11

  @Hanne Bente: Dejligt at du synes om at komme her, det er jeg glad for – for ærligtalt, så er mine indlæg ind imellem ret så tamme, hvis jeg skal tage de kritikset briller på. Men det er jo min hverdag og jeg hygger mig med at skrive og når der så er nogen som gider læse med, så gør det mig da glad, så tak for det Hanne Bente. 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. maj 2011 at 07:12

  @Michael Hanmann: Der har du helt ret Michael, og jeg er glad for at skrive osse selvom det til tider er lidt for trivielt, så er det jo osse en del af mit liv. 😉 Jeg er glad for at du har lyst og tid til at kikke forbi i ny og næ. 🙂

  Ha’ en dejlig mandag. 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. maj 2011 at 07:14

  @Ditte: Præcis derfor skriver jeg osse om hverdagen, da den jo er den der gør mig til den jeg er osse selvom den til tider kan klinge en smule triviel – men så må jeg jo bare krydre den med lidt “ting” som ikke er så trivielle. 🙂

  Jeg tror vi er ret ens med vor måde at ville udtrykke vores meninger på – det fungere altså bare bedst IRL. 🙂

  Ha’ en god mandag.

  Reply
 • Catarina
  30. maj 2011 at 07:17

  @Helle K.: Jeg kan sagtens følge dig – det der med at man synes at man skriver om det samme hele tiden, for det er sgu da til at skrige over, men på den anden side, så skifter billedet jo derude hver dag osse på dine gåture – de er jo ved første øjekast ens, men hvis man/du kikker efter, så er de det jo ikke alligevel. 🙂

  Jeg elsker at læse om dine dage og savner dig når du ikke er på – så jeg håber du vil skrige og skrive. 😀

  En dejlig mandag til dig Helle. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar