Menu
Bloggeriet

Tænkte tanker

Her den anden dag, da jeg sad og lavede den nye header til toppe, kom jeg til at tænke over hvad det egentlig er jeg fylder på bloggen og hvilken mening det har. Der er sikkert en del, som hvis de lige dropper forbi, tænker… hvad skal jeg med den eller de oplysninger jeg læser her, eller… hvorfor skriver hun lige det, for det er da så uendeligt uinteressant og ja, meget af det jeg skriver er nok ret så uinteressant og vil ikke sige ret mange noget som helst og indlægget er sikker lige så hurtigt glemt, som det tager at blinke med øjnene.

Jeg kunne helt sikker godt skrive om noget mere interessant, noget med mere dybde og noget som var lettere at debattere, og hvor der virkelig vikke komme gang dialogen i gang her på siden, for tro mig, jeg har virkelig en mening omkring mange ting og kan osse godt lide at fortælle om den, ligesom jeg ikke er bange for, at have en mening, som ikke er ligesom alle andres. Men det er bare ikke derfor jeg blogger. Som jeg skriver i min header, så blogger jeg af lyst og for det meste om min hverdag, for det er den der fylder mest i mit liv. Så du skal nok heller ikke i fremtiden forvente, at der kommer dybe og eftertænksomme indlæg fra min hånd af, for dem gider jeg faktisk ikke at skriv om, dem vel heller have som levende debat “face-to-face”.

Så bloggen her forbliver en blog med hverdags trivielle indlæg, krydret med billeder og lidt nørderi indimellem.

12 kommentar

  • Catarina
    29. maj 2011 at 19:01