Menu
Dagligdagen

Der kom mandagen

Jeg er sikker på at tiden løber meget hurtigere her i de sommerfulde måneder end resten af året. Nu er maj lige ved at være skut og inden længe er det midsommer og lyset begynder lige så stille og roligt at trække sig tilbage – det er altså for vildt at tiden sådan iler afsted. Weekenden er allerede slut og mandagen kom springende i fuld firspring og inden jeg får set mig om er det atter weekend, for ugen er en af de korte – kun 3 arbejdsdage. Det er altså dejligt.

Jeg glæder mig til at møde ind på kontoret i dag, for det er nu så hyggeligt derude på landet sammen med Lone og Italienerne. Måske osse Bossen er hjemme i dag, jeg ved det faktisk ikke, men jeg tror det.

Ønsker jer en god mandag og forhåbentlig skinner solen på jeres vej ud i livet. 🙂

4 kommentar

 • Hanne Bente
  30. maj 2011 at 09:40

  Tiden render stærkt – den ene dag efter den anden er pist borte – så vigtigt at nyde nuet.
  Ha´en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2011 at 18:36

   @Hanne Bente: Jeg prøver altid at nyde nuet og ikke at se mig alt for meget tilbage. Mandag har være god.

   En god aften til dig. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  30. maj 2011 at 16:50

  Tiden flyver af sted Catarina, så stærkt at vi ikke kan følge med, så jeg vælger at lade være med at forsøge, og på den måde holder jeg mig ung med de unge.
  I kærlige tanker, god Mandag.

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2011 at 18:38

   @Michael Hanmann: Jeg kan nu godt følge med osse selvom tiden iler. Jeg ønsker ikke at holde mig ung med de unge men ung med mig selv og være tilfreds med, at jeg er hvad jeg er, og hvem jeg er.:)

   En dejlig aften til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar