Der kom mandagen

30. maj 2011

Jeg er sikker på at tiden løber meget hurtigere her i de sommerfulde måneder end resten af året. Nu er maj lige ved at være skut og inden længe er det midsommer og lyset begynder lige så stille og roligt at trække sig tilbage – det er altså for vildt at tiden sådan iler afsted. Weekenden er allerede slut og mandagen kom springende i fuld firspring og inden jeg får set mig om er det atter weekend, for ugen er en af de korte – kun 3 arbejdsdage. Det er altså dejligt.

Jeg glæder mig til at møde ind på kontoret i dag, for det er nu så hyggeligt derude på landet sammen med Lone og Italienerne. Måske osse Bossen er hjemme i dag, jeg ved det faktisk ikke, men jeg tror det.

Ønsker jer en god mandag og forhåbentlig skinner solen på jeres vej ud i livet. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Hanne Bente 30. maj 2011 at 09:40

  Tiden render stærkt – den ene dag efter den anden er pist borte – så vigtigt at nyde nuet.
  Ha´en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  • Reply Catarina 30. maj 2011 at 18:36

   @Hanne Bente: Jeg prøver altid at nyde nuet og ikke at se mig alt for meget tilbage. Mandag har være god.

   En god aften til dig. 🙂

 • Reply Michael Hanmann 30. maj 2011 at 16:50

  Tiden flyver af sted Catarina, så stærkt at vi ikke kan følge med, så jeg vælger at lade være med at forsøge, og på den måde holder jeg mig ung med de unge.
  I kærlige tanker, god Mandag.

  • Reply Catarina 30. maj 2011 at 18:38

   @Michael Hanmann: Jeg kan nu godt følge med osse selvom tiden iler. Jeg ønsker ikke at holde mig ung med de unge men ung med mig selv og være tilfreds med, at jeg er hvad jeg er, og hvem jeg er.:)

   En dejlig aften til dig og familien. 🙂

  Skriv en kommentar