Menu
Hverdagen

Der kom mandagen

Jeg er sikker på at tiden løber meget hurtigere her i de sommerfulde måneder end resten af året. Nu er maj lige ved at være skut og inden længe er det midsommer og lyset begynder lige så stille og roligt at trække sig tilbage – det er altså for vildt at tiden sådan iler afsted. Weekenden er allerede slut og mandagen kom springende i fuld firspring og inden jeg får set mig om er det atter weekend, for ugen er en af de korte – kun 3 arbejdsdage. Det er altså dejligt.

Jeg glæder mig til at møde ind på kontoret i dag, for det er nu så hyggeligt derude på landet sammen med Lone og Italienerne. Måske osse Bossen er hjemme i dag, jeg ved det faktisk ikke, men jeg tror det.

Ønsker jer en god mandag og forhåbentlig skinner solen på jeres vej ud i livet. 🙂

0

4 kommentar

  • Catarina
    30. maj 2011 at 18:36