Menu
Livet

essie indkøb

Jeg har en del neglelakker og jeg kan rigtig godt lige at have lak på mine tær i sommermånederne – og den må godt syne af noget og ikke bare forsvinde ind i hudfarven.

I går havde jeg jo en lilla farve på tærene og opdagede at den da passede meget godt til min kjole/top. I dag stod jeg så og så på udvalget at lakker og kom frem til at jeg da godt kunne trænge til lidt nydt på den front og ikke mindst fordi jeg i dag har grønlig-blålig-turkis farvet skjorte uden på en grønlig top.

Jeg smuttede ind på essie.com og så hvilke farver jeg kunne tænke mig til samlingen. Jeg fandt hurtigt tre som jeg godt kunne bruge og smuttede så over i Google, for at finde en shop som havde dem til en rimlig penge. Efter et par minutters søgning, faldt jeg over Nicehair, som havde alle tre til en billig penge. Nu er de bestilt og så må de altså godt snart ankomme her på adressen.


  ~Mint Candy Apple                  ~Barbados Blue                      ~Turquoise & Caicos

Synes faktisk det er nogle ret så fede farver og de vil helt sikkert vil klæ’ mine fødder. 8)

19 kommentar

  • Catarina
    31. maj 2011 at 18:27