Menu
Hverdagen

Frisk fra start

Morgenen startede langsomt, med den svage morgenbrise dansende omkring min næse, som lige akkurat stak ovenud på min silkedyne. Jeg elsker at ligge i sengen og lytte til fuglenes morgensang og mærke verdenen vågne. Efter at have ligge der og nydt at jeg ikke skulle op til vækkeuret, smuttede jeg i løbetøjet og luntede en hyggelig morgentur i de skønne omgivelser, som danner rammen om vores lille landsby, Skallebølle.

Den første kop morgente er drukket og om lidt er den næste på vej. Det tegner til at blive en lige så fantastisk dag i dag, lige som den vi var beriget med i går.

Senere i dag er jeg booket som fotograf til en konfirmation og jeg har allieret mig med sønnike som assistent. Det bliver en god dag.

Godmorgen derude.

0

2 kommentar

  • Catarina
    2. juni 2011 at 10:07