Frisk fra start

2. juni 2011

Morgenen startede langsomt, med den svage morgenbrise dansende omkring min næse, som lige akkurat stak ovenud på min silkedyne. Jeg elsker at ligge i sengen og lytte til fuglenes morgensang og mærke verdenen vågne. Efter at have ligge der og nydt at jeg ikke skulle op til vækkeuret, smuttede jeg i løbetøjet og luntede en hyggelig morgentur i de skønne omgivelser, som danner rammen om vores lille landsby, Skallebølle.

Den første kop morgente er drukket og om lidt er den næste på vej. Det tegner til at blive en lige så fantastisk dag i dag, lige som den vi var beriget med i går.

Senere i dag er jeg booket som fotograf til en konfirmation og jeg har allieret mig med sønnike som assistent. Det bliver en god dag.

Godmorgen derude.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Hanne Bente 2. juni 2011 at 09:52

  Hej Catarina.
  Skønt at vågne til fuglefløjt – og mærke at nu begynder der en ny dag.
  Hvilken dag – ja det afhænger af det indhold man selv fylder sin dag med…..
  Ha´en god dag.
  Knus Hanne Bente

  • Reply Catarina 2. juni 2011 at 10:07

   @Hanne Bente: Men skulle næste tro at du havde læst mit motto: “Jeg får det ud af min dag som jeg vælger at investere i den”. 🙂

   En dejlig solrig dag til dig Hanne Bente. 🙂

  Skriv gerne en kommentar