Menu
Teknologi

Faktisk ikke nogen dum størrelse

Det er HTC Flyer og Samsung Galaxy Tab jeg taler om. Den der størrelse på 7″ er til at ligge med i sengen hvis man vil bruge den til at læse bøger på. Det er lidt ligesom at holde en bog, vor han har foldet den på midten. Jeg er overrasket over hvor let sådan én er at holde med én hånd. For et par måneder siden prøvede jeg Samsung Galaxy Tab, og den virkede virkelig god i størrelse og hdet hele, i dag prøvede jeg så HTC Flyer og den fungere lige så fint som Samsung’en.

Jeg er ret sikker på, at hvis jeg skal have en tablet en dag, så bliver det i den størelse og ikke større. For dem på 9-10″, er bare for store til én hånd og hvis jeg skal bruge den som e-bogs-læser, og det vil jeg helt sikke bruge den til, så skal den ikke være større end de der ca. 7″, der ligger den nemlig godt i min hånd.

4 kommentar

  • Catarina
    4. juni 2011 at 09:15