Menu
Teknologi

Faktisk ikke nogen dum størrelse

Det er HTC Flyer og Samsung Galaxy Tab jeg taler om. Den der størrelse på 7″ er til at ligge med i sengen hvis man vil bruge den til at læse bøger på. Det er lidt ligesom at holde en bog, vor han har foldet den på midten. Jeg er overrasket over hvor let sådan én er at holde med én hånd. For et par måneder siden prøvede jeg Samsung Galaxy Tab, og den virkede virkelig god i størrelse og hdet hele, i dag prøvede jeg så HTC Flyer og den fungere lige så fint som Samsung’en.

Jeg er ret sikker på, at hvis jeg skal have en tablet en dag, så bliver det i den størelse og ikke større. For dem på 9-10″, er bare for store til én hånd og hvis jeg skal bruge den som e-bogs-læser, og det vil jeg helt sikke bruge den til, så skal den ikke være større end de der ca. 7″, der ligger den nemlig godt i min hånd.

0

4 kommentar

 • Therese
  4. juni 2011 at 09:03

  Jeg elsker min iPad, og den er nemlig rigtig fed at ligge i sengen med og læse. Jeg har installeret “Kindle” app’en, så jeg kan købe en masse bøger til den.
  Skønt.
  Jeg tænker også at den når jeg er på barsel og ude i verden, vil være god. Så kan jeg sidde udenfor en café, med sol på næsen, en kop kaffe, bog på iPad og Spunken sovende i barnevogn. Hi hi.

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2011 at 09:15

   @Therese: Det er nemlig mest som boglæser jeg ile bruge den og jeg kan se sagtens se dig sidde der på café, men Spunken i barnevognen og læse tjekke FB og såen´ 🙂

   Reply
 • kim
  4. juni 2011 at 15:34

  Jeg må prøve en af dem. Jeg er heller ikke vild med dem når de er for store, på den anden side SKAL den kunne vise billeder på en ordentligt måde. Det må ikke være for gnidret.

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2011 at 17:55

   @kim: Størrelsen er helt afgørende for om jeg vil have en eller ej – så dem her på 7″ er mere mig end de størrere. Jeg tror at der kommer én på ønskesedlen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar