Menu
På tur / Skallebølle 2004-2021

Vidunderlig lørdag

Dagen startede allerede lidt over 7 hvor jeg snørrede løbeskoene og smuttede ud på en ualmindelig dejlig løbetur, krydret med et par fasaner, en enkelt hare og et enkelt dådyr. Jeg synes selv at det var et så vart, i forhold til at klokken ikke var så mange, så da jeg retunerede kikkede jeg lige engang på termometret og hold da helt op, der lidt over 8, var temperaturen allerede oppe på 18,9°. Fantastisk!

Søren og jeg blev hurtige enige om at et smut til Juelsminde efter lidt fisk, måtte være sagen. Så afsted mod det jyske. Inden fiskehandleren blev besøgt, smuttede vi lige ned på stranden for at se om der var badende og jeps, det var der, men dog var vandet mest til børn og barnlige sjæle. Jeg skulle ikke nyde noget, men jeg er jo osse en kylling. 🙂

Resten af dagen er gået med terrassehygge, en enkelt lille lur i skyggen og mere hygge. Grillen blev tændt og så var der ellers serveret. Jeg elsker når temperaturen når derop hvor vi kan opholde os ude det meste af tiden og måltiderne osse kan nydes i det fri. Det hele smager altså bare bedre.

Der er ligesom en del sommerferiestemning over sådanne dage og når det gode vejr og en masse fridage så ramler sammen, ja så bliver det ikke meget bedre.

Efter sådan en dag med masser af sol og varme træger krukkerne i den grad til en ordentlig omgang vand, så jeg har lige været en smule aktiv og vandet det hele. De to fade med vand som fuglene bruger til at morgen og aften bade i, er blevet rengjort (igen) og fyldt med rent vand. Nu venter teen ude i de lave hvide stole og jeg får følgeskab af Søren – slet ingen dårlig måde af tilbringe en lørdagaften på.

Nyd din. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    4. juni 2011 at 20:53