I får lige 4 mere

5. juni 2011

Nu er print og cd afleveret og familien er super glade for resultatet af både konfirmand, og diverse gruppefotos. Og de vil gerne gøre brug af mig en anden gang. Tak sagde jeg og smilede. Dejligt når der er tilfredshed. 🙂

 
 
 
 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pia 5. juni 2011 at 20:03

  Cat., det ville komme bag på mig hvis ikke nogen var tilfredse med dine fotoudførelser, du er et meget kritisk menneske overfor dine jobs, så når du afleverer noget, så vil jeg aldrig betvivle resultatet:)

  • Reply Catarina 5. juni 2011 at 20:16

   @Pia: Ja, det har du jo ret i – men alligevel er man/jeg sådan lidt nervøs for hvad de selv synes, og om det afspejler de ønsker de havde. 🙂

 • Reply FruE 5. juni 2011 at 20:59

  Det du lavede for os var super godt. Lige som disse 🙂

  • Reply Catarina 6. juni 2011 at 06:59

   @FruE: Godt at I stadig er glad for dem. 😀

 • Reply Pernille 5. juni 2011 at 23:14

  Jeg kan godt forstå de er tilfredse. Superlækre billeder.

  • Reply Catarina 6. juni 2011 at 07:03

   @Pernille: Tak skal du have. 🙂

  Leave a Reply