Menu
Teknologi

Masser af blade

Hver gang jeg er i det tyske, så skal jeg altid forbi en bladkiost eller noget der minder om det. For dernede er der altid et hav af fotoblade og jeg kan bruge timer foran hylderne med de skønne blade. Her i torsdags var ingen undtagelse og jeg savlede. 🙂

Jeg tog mig dog sammen, efter at have smug-kikkede i rigtig mange, og nøjes med at købe et enkelt blad med hjem. Det vil jeg så til gængæld snuppe med hen i sofahjørnet nu. Godt jeg stadig er ret ok til det er tyske noget. 🙂

0

2 kommentar

 • Michael Hanmann
  5. juni 2011 at 21:15

  Dejligt at kan tage noget med hjem fra det store land mod syd, der ikke har noget med drikkelse at gøre Catarina, sidst vi var dernede købte vi en telelinse til vores spejlreflekskamera, dejligt at du er ferm til Tysk, jeg ville nok ikke få så meget ud af et blad med Tysk tekst.
  I kærlige tanker, god Søndag aften.

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2011 at 07:03

   @Michael Hanemann: Ja, noglegange kan det godt betale sig at kikke efter fotogrej dernede syd for grænsen. Jeg købte osse engang et lille bitte kamera – et såkaldt “Limited Edition” dernede fra – det kunne slet ikke købes herhjemme. 🙂 Jeg taler og forstår tysk lige så godt som engelsk, så det er jo dejligt når bladhylderne bugner af gode blade. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar