Det buldre og brager

6. juni 2011

..allerede lystigt her over hovedet på mig. Jeg var eller ret så sikker på at regnen ikke ville komme før engang til middag. Men pyt med det,jeg skal jo alligevel på job inden så længe så, kom med regnen nu og lad der så komme sol når jeg får fri – det er da en god “deal” ikke. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Pernille 6. juni 2011 at 08:34

  Det er sjovt som vejret kan være helt forskelligt i sådan et lille land. Her er der blå himmel og strålende sol.. men så kommer regnen nok senere og vasketøjet må hellere hænges indenfor 🙂

  God mandag

  • Reply Catarina 6. juni 2011 at 17:04

   @Pernille: Efter regnen kom sole også har forbi, men ved middagstid fik vi endnu en skyller og så skal jeg ellers lige love for at det blev lummert. Her for lidt siden kom så en lille bille byge, men det er stadigt ret så lummert. 🙂

 • Reply Marianne Sa 6. juni 2011 at 09:58

  Her skinner solen endnu, så jeg kan vist lige nå lidt tid i haven, for efter vejrudsigten kommer regnen her engang i eftermiddag.

  • Reply Catarina 6. juni 2011 at 17:05

   @Marianne Sa: Solen kom også tilbage efter en lille halv times regn og omkring middag endnu en stor byde. 🙂

 • Reply Therese 6. juni 2011 at 13:50

  Ihhhh, jeg vil også ha’ torden. Her er bare blå himmel og ALT for varmt !!! 🙂

  • Reply Catarina 6. juni 2011 at 17:06

   @Therese: Efter regnen var her osse ret så varmt men ved middagstid fik vi en ordentlig omgang igen og derefter har det været ulideligt varmt og lummert – her før regnede det så let, men det er allerede stoppet igen og solen skinner atter. 🙂

 • Reply Michael Hanmann 6. juni 2011 at 19:10

  Lokale byger og torden er et meget relativt begreb, åbenbart, men lad os nu bare få renset luften, og så vende tilbage til solen.
  I kærlige tanker, god Mandag Catarina.

  • Reply Catarina 6. juni 2011 at 19:38

   @Michael Hanmann: Ja det må man side det er. Nu er det dog for koldt til at sidde ud og jeg er fortrukket indenfor. Håber vejret er en smule mere tørt i morgen tidlig, for så må jeg vist heller løbe en tur. 🙂

   En rigtig god aften til dig. 🙂

  Skriv en kommentar