Lidt nye farver

12. juni 2011

Jeg har siddet og leget lidt med InDesign igen igen og kom så til at tænke på komplimentærefarver og ville egentlig godt have at skiftet den blå og lettere kølige farve på mine links ud med komplimentærefarven til min røde oversktift. Nu er de blevet sådan petroleums farvede og det samme er mine tern i toppen og i sidenbaren, samt baggrunden på “Hjem-knappen”. Det er ikke meget der er sket, men dog lidt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar