Lidt nye farver

12. juni 2011

Jeg har siddet og leget lidt med InDesign igen igen og kom så til at tænke på komplimentærefarver og ville egentlig godt have at skiftet den blå og lettere kølige farve på mine links ud med komplimentærefarven til min røde oversktift. Nu er de blevet sådan petroleums farvede og det samme er mine tern i toppen og i sidenbaren, samt baggrunden på “Hjem-knappen”. Det er ikke meget der er sket, men dog lidt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply