De føles som søndag

13. juni 2011

Men det er mandag og tilmed en dejlig en af slagsen (synes faktisk alle mandage er godt, men det er en anden snak), selvom jeg nu godt kunne have ønsket mig som og mere varme, men man kan ikke få alt på én gang.

Og om lidt kan jeg mæske mig i hjemmedyrkede squash – en af yndlingsspiserne fra grill.

Godmorgen. 🙂
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anette 13. juni 2011 at 09:48

  Ja det er skønt med sådan en mandags-fridag. Her er solen fremme så lige om lidt skal der hænges vasketøj ud. God dag 🙂

  • Reply Catarina 13. juni 2011 at 13:23

   @Anette: Sådan en fridag gør ugen kort og lige om lidt er det atter weekend. 🙂

 • Reply Therese 13. juni 2011 at 10:15

  Mmm, hjemmedyrket squash. Sådan nogle små fine nogle. Måske et par fyldte squashblomster til? 🙂

  • Reply Catarina 13. juni 2011 at 13:24

   @Therese: Hvis jeg får mange s skal jeg helt klart prøve fyldte squash blomst – glæder mig til at se hvor mange de to planter jeg har giver. 🙂

  Skriv gerne en kommentar