Menu
Foto

For sjov

Her til aften kom jeg til at kikke på den lille reol i stuen og fik øje på mit røde kamera. Ikke at jeg ikke vidste at det stod der, det gjorde jeg, for der står det altid, men jeg fik øje på det med de der foto-briller. Jeg har leget lidt med det igen og det ryger nok i tasken bare sådan for sjov, for det er altså anderledes at fotografere med end mit D90 og TZ10. Ikke den bedste kvalitet, men sjovt – da der ingen indstillingsmuligheder er. Overhovedet.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar