For sjov

13. juni 2011

Her til aften kom jeg til at kikke på den lille reol i stuen og fik øje på mit røde kamera. Ikke at jeg ikke vidste at det stod der, det gjorde jeg, for der står det altid, men jeg fik øje på det med de der foto-briller. Jeg har leget lidt med det igen og det ryger nok i tasken bare sådan for sjov, for det er altså anderledes at fotografere med end mit D90 og TZ10. Ikke den bedste kvalitet, men sjovt – da der ingen indstillingsmuligheder er. Overhovedet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar