Den grå dame

14. juni 2011

..er gået forbi herude og har trukket et par grå skyer med sig ind over Fyn. Jeg håber at de forsvinder helt, så solen og de få blå pletter der trods alt er, tager over. Jeg trænger til at temperaturen kommer godt i vejret og masser af sol – men det bliver nok ikke i dag. En dejlig arbejdsdag venter forude og tænk…. det er allerede tirsdag og lige om lidt er det weekend igen. 🙂


~Udsigten fra den lille terrasse ude foran.

Ha’ en dejlig dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anne 14. juni 2011 at 07:36

  Her er den Grå Dame ved at tage sin kåbe af…og inden under har hun den flotteste blå kjole på 🙂
  God dag til til Catarina

  • Reply Catarina 14. juni 2011 at 07:47

   @Anne: Øjj, hvor jeg osse håber det sker her. Nyd og beundre den blå kjole Anne. 🙂

  Skriv gerne en kommentar