Den grå dame

14. juni 2011

..er gået forbi herude og har trukket et par grå skyer med sig ind over Fyn. Jeg håber at de forsvinder helt, så solen og de få blå pletter der trods alt er, tager over. Jeg trænger til at temperaturen kommer godt i vejret og masser af sol – men det bliver nok ikke i dag. En dejlig arbejdsdag venter forude og tænk…. det er allerede tirsdag og lige om lidt er det weekend igen. 🙂


~Udsigten fra den lille terrasse ude foran.

Ha’ en dejlig dag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Anne 14. juni 2011 at 07:36

  Her er den Grå Dame ved at tage sin kåbe af…og inden under har hun den flotteste blå kjole på 🙂
  God dag til til Catarina

  • Reply Catarina 14. juni 2011 at 07:47

   @Anne: Øjj, hvor jeg osse håber det sker her. Nyd og beundre den blå kjole Anne. 🙂

  Skriv en kommentar