Smuk afslutning på en skøn dag

17. juni 2011

.. som i middag startede med lidt shopping sammen med sønnike, samt en sen frokost. Derefter har den for sønnikes vedkommende stået på læsning til biologiprøve i næste uge. Aftalen i aften måtte vige pladsen for læsning og talen med klassekammerater. Jeg har hygget mig med lidt småtin både her og der. Og de sidste par timer er blevet tilbragt i her sofaen med opdateringer og oprydning både det ene og andet sted.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.