Menu
Teknologi

Imellem Mads & Mono samt vasketøj

..tænkte jeg, at jeg da lige ville vise mit ret så velovervejede gadget køb fra i går. Jeg har i lang tid haft en telefon som jeg har været rigtig rigtig glad for. Men her de sidste par måneder, er den begyndt at virke selektiv og det var sjællent når jeg gerne ville ha’ den til at virke. 🙁 Prikken over i’et var, da jeg i onsdags ville ringe til Søren og den ikke gik igennem… hos mig vel og mærket, for hos Søren havde jeg/den ringet op hele 4 gange, uden at jeg var i den anden ende 😕 ikke acceptabelt. Jeg geninstallerede hele software pakken til fabriksstandard, men helt stabil blev den ikke.

Jeg har dog længe vidst at den nok gik den vej og har derfor undersøgt markedet for hvilken telefon jeg så ville have, afdækkede mine behov og læst diverse tests. Jeg nåede hurrtig frem til, at jeg ikke ville have en alt for stor telefon, ikke ret meget større end den gamle. Jeg endte til sidst op med, at have to jeg ville vælge imellem, Deisire S og Wildfire S. Efter testlæsning fandt jeg dog hurtigt ud af at Wildfire S, ikke var værd at kaste penge efter, sammenlignet med Deisire S.

Så i går efter job, (har jo altid fri til middag om fredagen, men det har jeg vist nævnt før) kørte jeg hjem og spurgte sønnike, om han ville med på shoppetur efter en telefon til mutti samt lidt sen frokost. Den var han helt med på. Dejligt.

Vi startede i Elgiganten ved Rosengårdscentret hvor de dog kun havde den i grå og den farve er faktisk ikke speciel køn efter min mening. Wildfire S findes faktisk i hvid, en rigtig kvindefarve (har i hvert fald ikke set nogen mænd med en hvid telefon før) men desværre fås Desire S ikke i hvid, men kun i den førnævnte grå og så sort. Jeg gik efter den sorte.

Frokosten, som sønnike bestemte skulle være i IKEA, for han havde aldrig smagt deres Kødboller og da der var en gigantisk reklame på gavlen som vender ud mod Elgiganten med et billed af de svenske kødboller, indtog vi “restauranten” i IKEA. Udemærket frokost, sådan jævn ok. Efter måltidet, tog vi ind til byen og endte op hos 3, hvor jeg allerede har mit abbodoment og der snakkede vi lidt frem og tilbage, jeg vil jo ikke betale mere en nødvendigt, og det endte med, at de kunne fikse et tilbud sammen til mig, som jeg ikke kunne sige nej til – faktisk ret billigt, set i lyset af hvor lidt jeg (i deres øjne) bruger min telefon nu.

Nu er jeg den glade ejer af Desire S og det er da noget af en opgradering fra den gamle telefon. Og det på alle kanter. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

14 kommentar

  • Catarina
    18. juni 2011 at 11:51