Menu
Gadget

Imellem Mads & Mono samt vasketøj

..tænkte jeg, at jeg da lige ville vise mit ret så velovervejede gadget køb fra i går. Jeg har i lang tid haft en telefon som jeg har været rigtig rigtig glad for. Men her de sidste par måneder, er den begyndt at virke selektiv og det var sjællent når jeg gerne ville ha’ den til at virke. 🙁 Prikken over i’et var, da jeg i onsdags ville ringe til Søren og den ikke gik igennem… hos mig vel og mærket, for hos Søren havde jeg/den ringet op hele 4 gange, uden at jeg var i den anden ende 😕 ikke acceptabelt. Jeg geninstallerede hele software pakken til fabriksstandard, men helt stabil blev den ikke.

Jeg har dog længe vidst at den nok gik den vej og har derfor undersøgt markedet for hvilken telefon jeg så ville have, afdækkede mine behov og læst diverse tests. Jeg nåede hurrtig frem til, at jeg ikke ville have en alt for stor telefon, ikke ret meget større end den gamle. Jeg endte til sidst op med, at have to jeg ville vælge imellem, Deisire S og Wildfire S. Efter testlæsning fandt jeg dog hurtigt ud af at Wildfire S, ikke var værd at kaste penge efter, sammenlignet med Deisire S.

Så i går efter job, (har jo altid fri til middag om fredagen, men det har jeg vist nævnt før) kørte jeg hjem og spurgte sønnike, om han ville med på shoppetur efter en telefon til mutti samt lidt sen frokost. Den var han helt med på. Dejligt.

Vi startede i Elgiganten ved Rosengårdscentret hvor de dog kun havde den i grå og den farve er faktisk ikke speciel køn efter min mening. Wildfire S findes faktisk i hvid, en rigtig kvindefarve (har i hvert fald ikke set nogen mænd med en hvid telefon før) men desværre fås Desire S ikke i hvid, men kun i den førnævnte grå og så sort. Jeg gik efter den sorte.

Frokosten, som sønnike bestemte skulle være i IKEA, for han havde aldrig smagt deres Kødboller og da der var en gigantisk reklame på gavlen som vender ud mod Elgiganten med et billed af de svenske kødboller, indtog vi “restauranten” i IKEA. Udemærket frokost, sådan jævn ok. Efter måltidet, tog vi ind til byen og endte op hos 3, hvor jeg allerede har mit abbodoment og der snakkede vi lidt frem og tilbage, jeg vil jo ikke betale mere en nødvendigt, og det endte med, at de kunne fikse et tilbud sammen til mig, som jeg ikke kunne sige nej til – faktisk ret billigt, set i lyset af hvor lidt jeg (i deres øjne) bruger min telefon nu.

Nu er jeg den glade ejer af Desire S og det er da noget af en opgradering fra den gamle telefon. Og det på alle kanter. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

 • Henriette
  18. juni 2011 at 11:44

  Tillykke med din nye telefon. Min ældste søn har den, og han er ret begejstret for den. Den kan alt det, han har behov for – og lidt mere til. Han købte den for et par mdr. siden, og han lærer stadig nyt 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. juni 2011 at 11:51

   @Henriette: Den ældste søn har ret god smag. 😉 Jeg er osse ret sikker på at den kan mere end jeg har brug for, sådan er det for det mest. 🙂 Jeg har allerede fundet ud af ting jeg ikke viste den og computeren sammen kunne. Cool. 🙂

   SVAR
 • Therese
  18. juni 2011 at 11:52

  Stort tillykke med den nye dims 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. juni 2011 at 11:56

   @Therese: Takker, altid rart med nye dimser når man er lidt nørdeagtig. 🙂

   SVAR
 • Henriette
  18. juni 2011 at 11:58

  @Catarina: Det er jo kun et ekstra stort plus, når man finder ud af ting, man ikke vidste, den kunne. Og ja, min ældste søn har godt smag 🙂 Til forskel fra andre i hans alder, skifter han ikke mobilen ud i tide og utide. Han har den flere år, og han researcher derfor lige som dig, inden han bestemmer sig for en ny. Som sagt er han ret begejstret for sin 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. juni 2011 at 12:02

   @Henriette: Sådan er vi osse her i familien. Sønnike har en telefon som er fra hans konfirmation af og den kan intet, en såkaldt tryk telefon. Her kassere vi ikke bare for at få nyt – det synes jeg ikke høre sig til. 🙂

   Hils han og sig tillykke på bagkant. 🙂

   SVAR
 • Henriette
  18. juni 2011 at 12:09

  Det er en god ting at lære sine børn 😉

  Skal jeg gøre – og er sikker på, at jeg skal sige tak på hans vegne 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. juni 2011 at 17:49

   🙂

   SVAR
 • Michael Hanmann
  18. juni 2011 at 15:16

  Det kan da godt være mit køn er sortseer Catarina, eller at jeg har rigeligt styr på mine feminine sider, men jeg er den stolte indehaver af en en hvid IPhone 4, sandheden skal måske findes deri at mange af mit køn er gale med teknik, lidt modsat mig, og at der går lidt længere tid inden den hvide telefon kommer på marekedet, den hvide IPhone er ikke mindre end nogle måneder gammel, så jeg kan forestille mig at mange mænd ikke er i besiddelse af tålmodighed nok inden det nye skal indtages og ejes, bare et bud fra en begejstret ejer af en hvid mobilos.
  I kærlige tanker, god Lørdag.

  SVAR
  • Catarina
   18. juni 2011 at 17:47

   @Michael Hanmann Sorry – det var skam ikke ment som nogen fornærmelse, men jeg tror ikke at mange mænd ville vælge en hvid, hvis de havde valget fra dag et af. 🙂

   PS: Jeg er også en galt teknik freek og er den der er det mest i min familie som jo består af 3 drenge, min mand og jeg selv. 🙂

   SVAR
 • FruE
  18. juni 2011 at 15:41

  Den bliver du helt sikkert glad for 🙂 Har en mobil i samme mærke, men anden model og det er absolut den bedste jeg har haft.

  Tillykket med mobilos 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. juni 2011 at 17:48

   @FruE – Takker. :). Min den gamle var også af det mærke, så helt nyt for mig er det ikke. Er nok lidt Google nørd. 🙂

   SVAR
 • Trine
  19. juni 2011 at 15:47

  Tillykke med din nye mobiltelefon. Har set overvejet at købe en magen til, men er ikke blevet enig med mig selv endnu 🙂

  SVAR
  • Catarina
   19. juni 2011 at 17:01

   @Trine: Mange tak skal du have. Den er bare så hurtig – det er vildt så hurtige programmerne føles og reaktionen. Ikke på noget tidspunkt har jeg følt at jeg har ventet på noget. Jeg er mere end tilfreds med den. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar