Menu
Hverdagen

Året længste dag

Tænk, at vi allerede er nået der til, hvor vi har årets længste dag. Jeg synes jo kun lige, det er begyndt at blive dejligt lyst og nu skal det allerede gå den anden vej. Ok, sådan føler jeg hvert år og det er jo først, når vi kommer længere hen, at jeg rigtig lægger mærke til, at lyset er svundet ind om aftenen.

Jeg vil nyde årets længste dag og håber at den byder mig masser af sol og kun lidt, eller aller bedste, slet ingen væde fra oven af.

God sommersolhvervsdag til dig – må du nyde denne skønne, dejlige og lange lyse dag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

10 Kommentar

  • Catarina
    21. juni 2011 at 15:02