Menu
Livet

Gode intentioner

Da jeg ramte sengen i aftes, havde jeg de bedste intentioner om en god nats søvn uden forstyrrelser eller afbrydelser af nogen art. Men sådan skulle det ikke gå. Jeg var ikke lige mere end landet i drømmeland da jeg blev vækket af et ordentlig brag. Først tænkte jeg at det måske var torden og derfor lå jeg lyttede om jeg kunne høre regnen uden for vinduet. Men nej, der var ingen regn. Lidt efter endnu et brag og denne gang kunne jeg høre hvad det var for et brag, det var fyrværkeri.


~Arkivfoto

Den næste lille time, blev der fyret af, men mellemrum, sådan at det var umuligt at falde i søvn, for lige som jeg jeg dykkede ned, var den der igen. Da det havde stået på en lille times til, fra der midnat til 1, gik Søren ud og spurgte de to ungersvende og en eller anden lalleglad mand på en 30 stykker, om de havde tilladelse til at fyre af og om de var klar over, at der altså var folk som skulle op tidligt næste dag. De lovede at stoppe, hvilket de osse gjorde efter endnu et knald. De skulle jo lige have det sidste ord. 😕

Så det der med en udhvilet og frisk Catarina, bliver der ikke noget af her til morgen. Men hvad pokker, jeg kan jo sove når jeg engang bliver gammel eller noget. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    24. juni 2011 at 09:47