Menu
Teknologi

Mine apps

På min gamle telefon havde jeg et par enkelte småprogrammer indstalleret, de såkaldte app’s. Det var ikke så mange, da telefonen ikke kunne klare ret mange og derfor var selve markedet, hvor jeg hente appsne begænset. Men 5 af nedenstående havde jeg indstalleret og brugt med jævne mellemrum. De 5 apps er de 3 i øverste række og de to første i 2. række. Den vigstiges er klart den første, nemlig antivirus (AGV) som er en købe app, og én, for apps, ret så dyr én, da den koste omkring de 60 kroner. De fleste af appsne er dog gratis men ellers ligger prisen mellem 5-10 kr. De apps jeg har listet op her nedenfor, er dem jeg selv har hentet og nogle er i brug hver dag, andre kun et par gange om ugen.


Kør musen hen over billederne for at se hvad de forskellige apps hedder.

Ellers bruger jeg den indbyggede e-bogs læser til, ja at læse e-bøger på, og ja, det er faktisk mulige at læse på sådan en lille skærm, hvilket jeg også selv er imponeret over. Derudover bruger jeg selvfølgelig telefon som telefon altså til opkald, til at skrive smser på, læse mails, tjekke Facebook og Twitter, kikke lidt Youtube, derudover burger jeg så også kameraet og et par andre programmer.

Forøvrigt, er der en anden ting jeg er glad for og det er, at jeg kan logge på Market (der hvor jeg henter apps) fra computeren og derinde kan jeg så også installere de apps jeg ønsker, direkte til telefonen, uden at skulle “connecte” de to enheder. Og så kan jeg selvfølgelig også logge ing på HTC sense og se hvor min telefon befinder sig, hvis den skulle blive stjålet kan jeg så, fra computeren, slette alt og låse den.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    24. juni 2011 at 20:08