Menu
Teknologi

Mine apps

På min gamle telefon havde jeg et par enkelte småprogrammer indstalleret, de såkaldte app’s. Det var ikke så mange, da telefonen ikke kunne klare ret mange og derfor var selve markedet, hvor jeg hente appsne begænset. Men 5 af nedenstående havde jeg indstalleret og brugt med jævne mellemrum. De 5 apps er de 3 i øverste række og de to første i 2. række. Den vigstiges er klart den første, nemlig antivirus (AGV) som er en købe app, og én, for apps, ret så dyr én, da den koste omkring de 60 kroner. De fleste af appsne er dog gratis men ellers ligger prisen mellem 5-10 kr. De apps jeg har listet op her nedenfor, er dem jeg selv har hentet og nogle er i brug hver dag, andre kun et par gange om ugen.


Kør musen hen over billederne for at se hvad de forskellige apps hedder.

Ellers bruger jeg den indbyggede e-bogs læser til, ja at læse e-bøger på, og ja, det er faktisk mulige at læse på sådan en lille skærm, hvilket jeg også selv er imponeret over. Derudover bruger jeg selvfølgelig telefon som telefon altså til opkald, til at skrive smser på, læse mails, tjekke Facebook og Twitter, kikke lidt Youtube, derudover burger jeg så også kameraet og et par andre programmer.

Forøvrigt, er der en anden ting jeg er glad for og det er, at jeg kan logge på Market (der hvor jeg henter apps) fra computeren og derinde kan jeg så også installere de apps jeg ønsker, direkte til telefonen, uden at skulle “connecte” de to enheder. Og så kan jeg selvfølgelig også logge ing på HTC sense og se hvor min telefon befinder sig, hvis den skulle blive stjålet kan jeg så, fra computeren, slette alt og låse den.

8 kommentar

 • Gitte
  24. juni 2011 at 19:52

  Ja det er fantastisk hvad man kan bruge sin tlf. til i dag…Griner lidt, for min yngling er også Angry Birds.
  Go’ weekend.
  Hilsen Gitte

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2011 at 20:08

   @Gitte: Jeg tror ikke jeg desideret har en yndlings, men ebogslæseren bruger jeg hver aften (så godt som 🙂 ), men eller er de ret flittigt i brug de fleste af de hentede og de som allerede er installeret fra start af. 🙂

   Også en god aften og weekend til dig Gitte. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  24. juni 2011 at 20:35

  Det er blevet et uundværligt værktøj med sådan en smartphone, herhjemme afspiller jeg ikke cdér mere, min musik er på IPhone og kører trådløst over mit surroundsoundanlæg.
  I kærlige tanker, god weekend Catarina.

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2011 at 20:40

   @Michael Hanmann: Det er et dejligt stykke værktøj og ret handy. 🙂

   Jeg elsker dog stadig at have et cover i hånden og lægge en CD i afspilleren – så jeg er (endnu) ikke nået dertil at jeg afspiller min musik sådan (selvom den nu er digitalisere)

   Reply
 • Arduinna
  24. juni 2011 at 20:42

  Hvordan bruger du den der Barcode scanner ???

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2011 at 20:53

   @Arduinna: TIl at aflæse QR-Code med eks. på nettet og i aviser (jeg har f.eks. en nedderst på siden her, og til at søge produkter på nettet med. 🙂

   Reply
   • Arduinna
    24. juni 2011 at 21:01

    Okie… Min QR-Code læser kunne ikke lige læse din….

    Kunne ellers være genialt, hvis man kunne læse barcode’s fra butikker og så se om det var billigere andet sted 😉
    Men her er den Danske Detail handel slet ikke med….

    Reply
    • Catarina
     24. juni 2011 at 22:25

     Min aflæser har, både på den gamle telefon og den nye her altid virket upåklageligt og kan også læse koden her på siden. 🙂

     Reply

Skriv en kommentar