Menu
Teknologi

Ganske OK

Ja ja, jeg bliver lige i det er gadgerihjørne et øjeblik endnu. Jeg har jo altid mindst kamera med mig, det lille ligger ofte i i min lille taske og når jeg har en større taske med, så har jeg også det store kamera med. Allerhelst ville jeg altid have det store med, men det er ikke alle steder det lige “sømmer sig” at hive det store op. Jeg har tidligere også benyttet mig af min mobiltelefons kamera, da den jo altid er med mig, men det tog ikke så gode billeder at det var et jeg bruge ofte. Men kameraet i min nye mobil, er faktisk ganske ok. I hvert fald tager det nogle ok billeder, ikke prangende men meget bedre end det kamera der sad i den gamle telefon.


De nyeste billeder kan altid ses ude i sidebaren under overskriften “Mine seneste mobilbilleder” og hvis du trykker på det lille billede, vise de, ligesom alle billederne i mine indlæg, i stor størrelse her på sitet. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    25. juni 2011 at 12:07