Menu
Teknologi

Ganske OK

Ja ja, jeg bliver lige i det er gadgerihjørne et øjeblik endnu. Jeg har jo altid mindst kamera med mig, det lille ligger ofte i i min lille taske og når jeg har en større taske med, så har jeg også det store kamera med. Allerhelst ville jeg altid have det store med, men det er ikke alle steder det lige “sømmer sig” at hive det store op. Jeg har tidligere også benyttet mig af min mobiltelefons kamera, da den jo altid er med mig, men det tog ikke så gode billeder at det var et jeg bruge ofte. Men kameraet i min nye mobil, er faktisk ganske ok. I hvert fald tager det nogle ok billeder, ikke prangende men meget bedre end det kamera der sad i den gamle telefon.


De nyeste billeder kan altid ses ude i sidebaren under overskriften “Mine seneste mobilbilleder” og hvis du trykker på det lille billede, vise de, ligesom alle billederne i mine indlæg, i stor størrelse her på sitet. 🙂

0

4 kommentar

 • Lotte
  25. juni 2011 at 11:38

  Fine billeder, selv med det lille kamera!
  Forresten tusind tak for hjælpen med det der Makro-indstillingerne. Jeg fandt endelig brugsvildledningen og grunden til, at jeg ikke kkunne få billedene skarpe var, fordi jeg ville ALT for tæt på motivet. Jeg øver mig stadig, men nu ser det mere fornuftigt ud!
  Tak igen :O)

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2011 at 12:07

   @Lotte: Et mobilkamera er og som det der altid er ved hånden. 🙂

   VElbekomme og godt du fandt ud af det – glæder mig til at se billeder. 🙂

   Reply
 • Michael Hanmann
  25. juni 2011 at 13:23

  Nu er du jo prof. Udi fotograferingens kunst Catarina, men for os andre fotomongoler er de nyeste smartphonekameraer af en ganske udemærket kvalitet, ligeså gode som almindelige små kameraer, hvis du spørger mig, og ja, mobilos er altid fast følgesvend.
  I kærlige tanker, god Lørdag.

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2011 at 17:51

   @Michael Hanmann: Prof er jeg nu ikke, bare en glad amatør lige som du når du er afsted med dit DSLR-kamera. Det jeg bruger mit TZ10 og mobilens kamera til er det jeg kalder “registreringsbilleder” altså jeg har været her, der er ikke noget kunst i det, men simpelthen bare et her-har-jeg-været-billede. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar