Posten kom med farver

25. juni 2011


~Mobilbillede: Clamebake og Bahama Mama

.. og ligesom sidst, er de her to osse fra essie og købt online hos Nicehair.dk, der har dag-til-dag levering som jeg elsker, for når jeg har bestemt mig for et køb, så kan det kun gå for langsomt med at have tingene i hænderne. Osse de to farver her kommer til at klæ’ mine fødder. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Therese 25. juni 2011 at 19:52

  Lækre farver 🙂 Jeg vil rigtig gerne ha’ nallerne i “Braziliant”, men den kan ikke købes endnu, nogle steder.

  • Reply Catarina 25. juni 2011 at 20:01

   @Therese: Jeg er lidt spændt på om den overhovedet nogensinde kommer på handlen herhjemme. 🙂

 • Reply Louise 27. juni 2011 at 08:43

  Hvis du har en matasbutik i nærheden, så har jeg set, man også kan købe essie der 🙂 (Jeg ved self. ikke om det er alle farver, der er kommet til DK endnu :))

  • Reply Catarina 27. juni 2011 at 10:22

   @Louise: Mange tak for din kommentar. Jeg er godt klar over at man kan få dem i Matas, men jeg synes det er lettere at handle dem over nettet for så ligger de i min postkasse dagen efter. 🙂 Og når det så incl. levering, er til samme pris som i Matas, er jeg godt tilfreds. 🙂

 • Reply Louise 28. juni 2011 at 14:05

  samme pris ligefrem 🙂 Ja så er det da ikke lige sådan at kimse ad

 • Reply Lene 3. juli 2011 at 22:04

  Synes det er nogle super flotte farver.
  Det billigste sted i danmark at købe Essie neglelak er http://www.nicehair.dk har ihvertfald ikke fundet dem billigere andre steder. Så det er et godt sted at handle.

  Essie brazilliant kommer ikke til at kunne købes i danmark, men kan købes i England på f.eks http://www.beautybay.com, de levere til danmark.

  • Reply Catarina 4. juli 2011 at 07:18

   @Lene: De er nemlig det billigste sted at handle og så elsker jeg jo dag til dag levering. 🙂

   Måske jeg skal forbi den engelske butik på et tidspunkt. Tak for tippet. 🙂

  Leave a Reply