Menu
Livet

Koger lidt endnu

Kender du det der med at du stadig koger og skumler lidt og er irriteret over, at du skal vente et helt døgn inden du kan få “forløsning”. Sådan har jeg det lige nu og det er ærligtalt en ret så træls følelse at have. Men jeg MÅ vente til i morgen – alt andet er ikke rimeligt. Jeg skal sige min mening på en pæn men ikke misforståbar måde og det ansigt til ansigt og så derfra sige PYT. Eller noget. Men jeg tror lige jeg bliver nød til at tage endnu et par dybe indåndinger som min ven Stig Åvall Severinsen (ja, det er han altså ikke min ven, men han er god læsning og et fantastisk kontrollerende menneske) ville have sagt. Så jeg kan få noget fornuftigt ud af min alene-aften.

Måske jeg skal snuppe kameraet og gå en tur i det fri – det kunne godt hjælpe på humøret. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

  • Catarina
    27. juni 2011 at 20:22