Koger lidt endnu

27. juni 2011

Kender du det der med at du stadig koger og skumler lidt og er irriteret over, at du skal vente et helt døgn inden du kan få “forløsning”. Sådan har jeg det lige nu og det er ærligtalt en ret så træls følelse at have. Men jeg MÅ vente til i morgen – alt andet er ikke rimeligt. Jeg skal sige min mening på en pæn men ikke misforståbar måde og det ansigt til ansigt og så derfra sige PYT. Eller noget. Men jeg tror lige jeg bliver nød til at tage endnu et par dybe indåndinger som min ven Stig Åvall Severinsen (ja, det er han altså ikke min ven, men han er god læsning og et fantastisk kontrollerende menneske) ville have sagt. Så jeg kan få noget fornuftigt ud af min alene-aften.

Måske jeg skal snuppe kameraet og gå en tur i det fri – det kunne godt hjælpe på humøret. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Helle K. 27. juni 2011 at 20:05

  God tur – jeg er sikker på, at sådan en tur gør godt 🙂

  • Reply Catarina 27. juni 2011 at 20:22

   @Helle K: Den gjorde godt og en snak med Søren gjorde bedre. 🙂

 • Reply Helle 28. juni 2011 at 11:57

  Jeg kender det kun alt for godt – Når jeg har det sådan (skumle, skumle, koge!), så tager jeg ud at cykle!

 • Skriv gerne en kommentar