Så er jeg helt nede igen

27. juni 2011

Men masser af dybe vejrtrækninger syber kram, sms’er, en gåtur og snak med Søren har fået mig helt ned hvor jeg atter befinder mig godt i min egen krop og ikke længer skummer. Nu vil jeg nyde aften teen sammen med min e-bogen af det meget rammende navn “Træk vejret” af Stig Åvall Severinsen”.

Ha’ en skøn sommeraften ikke. Jeg vi nyde den lyse aften og den lune luft, som lige nu hersker på terrassen. Ses. 🙂

 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 27. juni 2011 at 21:21

  Dejlig ide med den vejrtrækningsbog Catarina, jeg har set flere udsendelser med den gode Stig, det er faktisk et interessant emne.
  I kærlige tanker, God Mandag aften.

  • Reply Catarina 27. juni 2011 at 21:36

   @Michael Manmann: Jeg har “kendt” Stig i omkring 15 år eller sådan og synes han er noget af en bedrift, hvis altså et menneske kan være det. 🙂

   God aften. 🙂

 • Reply Donald 27. juni 2011 at 22:17

  Og du har været højt-oppe? ellers er det ikke en god nyhed at du er nede, vel?

  • Reply Catarina 28. juni 2011 at 04:34

   @Donald: Det er meget sjældent at jeg bliver sur og gal, men i det her tilfælde, må jeg ok indrømme at jeg vare temmelig gal og nu er jeg heldigvis nede igen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.