Menu
Hverdagslivet...

Det der Pinterest

For noget tid siden hørte jeg første gang om Pinterest, men synes ikke lige det sagde mig noget og jeg kikkede heller ikke nærmere på hvad det var. Så var det at Therese lavede et indlæg om det og jeg blev vildt nysgerrig. Jeg oprettede mig derinde og begyndte så at udforske Pinterrest. Jeg kikkede rundt og fandt mange sjove ting, men at gemme dem på forskellige “opslagstavler” kunne jeg ikke se nogen fidus i. Jeg synes at der er rigtig mange fine “Pindboards” rundt omkring, men som det kan ses her neden for, så har jeg endnu ikke fået lavet nogen. 😕

Jeg har gransket min hjerne for at finde ud af, hvorfor jeg ikke kan se fidusen og er komme frem til, at man sikkert også skal kunne lide at lave mange lister og klippe ud af blade/aviser og hænge disse den fysiske opslagstavle og det er noget jeg aldrig har gjort i. Jeg laver indkøbslister, og et par dage inden ferien laver jeg en også en liste med de forskellige oplader og vigtige dimser jeg skal have med, men ikke på andre ting. Så jeg vil tro at det er derfor jeg ikke kan få Pinterest rigtig til at fungere. Jeg er ikke den store liste typen 🙂

Jeg tror jeg lige så godt kan slette min profil derinde, for jeg ærligt talt, så tror jeg ikke jeg kommer til at bruge den.

UPDATE 15:13: Så er min profil slettet hos Pinterest.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Mariann
  2. juli 2011 at 13:13

  Jeg har også været inde og kigge, men kan som du, heller ikke lige se fidusen 🙂
  God weekend !

  SVAR
  • Catarina
   2. juli 2011 at 13:37

   @Mariann: Troede lidt det var mig der var lidt underlig, men når du heller ikke kan se fidusen, sååå. 🙂

   Også en god weekend til dig. 🙂

   SVAR
 • Pernille
  2. juli 2011 at 13:43

  Jeg har det også lidt som dig. Det ser så hyggeligt ud, men jeg har svært ved at se mig selv lige der 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. juli 2011 at 13:58

   @Pernille: Drøn hyggeligt, men jeg kan ikke hitte ud af det – godt der er så meget andet vi så kan se os selv på. 😀

   SVAR
 • Helle K.
  2. juli 2011 at 14:57

  Jeg har lagt lidt på, bare for ikke at være tom, men det siger mig ikke noget – og jeg ved godt hvorfor. Jeg søger ikke rundt efter ting og dimser på nettet – ligesom jeg ikke shopper i byen. Jeg er ikke særlig materialistisk, så jeg sletter mig nok, når jeg lige har konstateret, at det altså ikke er noget jeg kommer til at bliver glad for. Jeg har fx ikke set på andres opslag – ligesom jeg ikke kan finde ud af, hvad jeg skal med mine 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. juli 2011 at 15:16

   @Helle K.: Jeg søger heller ikke efter ting og sager på nettet, kun hvis jeg står og mangler noget specifikt så søger jeg efter det på nettet men jeg bruger ikke dagen på bare at snuse/luske rundt og se om der er noget interessant, det er min tid for kort til. 😀

   Nu er min profil lukket igen.

   SVAR
 • Deborah
  2. juli 2011 at 18:43

  Jeg har også kigget, og også efter Therese skrev. Jeg tror til gengæld, lige det er noget for mig, når jeg får tid til at sætte mig lidt ind i det. Jeg lavede nemlig udklipsbøger m.m., førhen og har stadig en mani med at gemme den slags. Men jeg skal fortælle, når jeg har udforsket noget mere. Til gengæld kan jeg slet ikke finde ud af Tumblr, som sikkert også er udemærket, når man har knækket koden.

  SVAR
  • Catarina
   2. juli 2011 at 18:53

   @Deborah: Tumblr, har jeg så til gængæld knækket – jeg bruger Tumblr, til at vise et fedt billede jeg har set enten et eller andet sted, det kan være på en eller andens blog eller sådan noget. Det er meget sjældent jeg poster mine egne billeder. Jeg har sådan en “extension” i min browser som gør at når jeg ser et fedt billede, så trykker jeg på “extensionen” og så vælger jeg billedet og siger ok, så er det på Tumblr, med det samme, uden at jeg skal logge på Tumblr. 🙂

   Jeg kikker faktisk sjældent indenfor hos Tumblr, men poster bare sådan her og det kommer så ind på min FB page. 🙂

   Glæder mig til at høre hvad du synes om Pinterest, når du når dertil. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar