Menu
Livet

Det der Pinterest

For noget tid siden hørte jeg første gang om Pinterest, men synes ikke lige det sagde mig noget og jeg kikkede heller ikke nærmere på hvad det var. Så var det at Therese lavede et indlæg om det og jeg blev vildt nysgerrig. Jeg oprettede mig derinde og begyndte så at udforske Pinterrest. Jeg kikkede rundt og fandt mange sjove ting, men at gemme dem på forskellige “opslagstavler” kunne jeg ikke se nogen fidus i. Jeg synes at der er rigtig mange fine “Pindboards” rundt omkring, men som det kan ses her neden for, så har jeg endnu ikke fået lavet nogen. 😕

Jeg har gransket min hjerne for at finde ud af, hvorfor jeg ikke kan se fidusen og er komme frem til, at man sikkert også skal kunne lide at lave mange lister og klippe ud af blade/aviser og hænge disse den fysiske opslagstavle og det er noget jeg aldrig har gjort i. Jeg laver indkøbslister, og et par dage inden ferien laver jeg en også en liste med de forskellige oplader og vigtige dimser jeg skal have med, men ikke på andre ting. Så jeg vil tro at det er derfor jeg ikke kan få Pinterest rigtig til at fungere. Jeg er ikke den store liste typen 🙂

Jeg tror jeg lige så godt kan slette min profil derinde, for jeg ærligt talt, så tror jeg ikke jeg kommer til at bruge den.

UPDATE 15:13: Så er min profil slettet hos Pinterest.

8 kommentar

  • Catarina
    2. juli 2011 at 13:37