Menu
Livet

Mandagen der blev væk

~Mobilbillede: Bossens moreller, eller faktisk er det kun de sørgelige rester af gårsdagens høst.

Tirsdag smuldrede mellem fingrene på mig og inden jeg fik set mig om, var det tid til at kravle til køjs. En god arbejdsdag, som indbefattede bossens moreller, som hænger på træerne uden for vinduerne, blev fulgt op at et besøg hos IKEA, Jysk og til slut Computercity. Alle steder blev er købt et par enkelte ting og jeg kan nu erklære mig klar til ferien. 🙂

Da jag arriverede hjemme kastede jeg mig over lidt mad sammen med sønnike, for derefter at tage et godt greb om plæneklipperen, for med alt det vand og varme, okser græsset helt vildt hurtigt. Efter et par timers dans med den larmende maskine, var det tid til at tage mig af ukrudtet mellem fliserne. En dejlig stille beskeftigelse hvor tankerne kan flyde frit. Og det gjorde de.

Aftenen kom og jeg landede i sofaen og så var den mandag ligesom gået.

Nu er det tirsdag og en ny da er for længst gået i gang, inden lige er jeg atter at finde på det hyggelige kontor med udsigt til moreller. Og jeg tror også at der i dag igen skal plukkes så vi kan spise os en pukkel til. 🙂

God tirsdag

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    5. juli 2011 at 18:58