Menu
Hverdagslivet...

Mandagen der blev væk

~Mobilbillede: Bossens moreller, eller faktisk er det kun de sørgelige rester af gårsdagens høst.

Tirsdag smuldrede mellem fingrene på mig og inden jeg fik set mig om, var det tid til at kravle til køjs. En god arbejdsdag, som indbefattede bossens moreller, som hænger på træerne uden for vinduerne, blev fulgt op at et besøg hos IKEA, Jysk og til slut Computercity. Alle steder blev er købt et par enkelte ting og jeg kan nu erklære mig klar til ferien. 🙂

Da jag arriverede hjemme kastede jeg mig over lidt mad sammen med sønnike, for derefter at tage et godt greb om plæneklipperen, for med alt det vand og varme, okser græsset helt vildt hurtigt. Efter et par timers dans med den larmende maskine, var det tid til at tage mig af ukrudtet mellem fliserne. En dejlig stille beskeftigelse hvor tankerne kan flyde frit. Og det gjorde de.

Aftenen kom og jeg landede i sofaen og så var den mandag ligesom gået.

Nu er det tirsdag og en ny da er for længst gået i gang, inden lige er jeg atter at finde på det hyggelige kontor med udsigt til moreller. Og jeg tror også at der i dag igen skal plukkes så vi kan spise os en pukkel til. 🙂

God tirsdag


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Liselotte
  5. juli 2011 at 07:31

  Rigtig god tirsdag til dig, Catarina 🙂

  SVAR
  • Catarina
   5. juli 2011 at 07:38

   Mange tak og i lige måde Liselotte. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  5. juli 2011 at 18:36

  Jeg elsker moreller ligeså højt som jeg elsker kirsebær 🙂 men har ikke lige adgang til et træ.

  SVAR
  • Catarina
   5. juli 2011 at 18:58

   @Her elsker vi alle også moreller og kirsebær og vores træer har blomstret fint, men der er ikke en morel på dem – så jeg hugger chefens. 😀

   SVAR
 • Jens
  1. august 2011 at 16:01

  Bossens moreller – det er da en frynsegode som man kan bruge til noget. Men husk, at alle frynsegode skal opgives til SKAT. Jeg ved ikke hvor moreller skal anføres, men jeg er sikker på at du kan finde en lille plads. 😉

  SVAR
  • Catarina
   1. august 2011 at 18:08

   @Jens – det er ikke fynsegode, da det ikke er anderledes end de virksomheder der stille er frugskål frem til medarbejderne. Her skal vi dog bare plukke selv. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar